Lyt til artiklen

Den danske skuespiller Thure Lindhardt er blevet far for første gang.

Det afslører han til Billed-Bladet i forbindelse med premieren på fjerde sæson af serien 'Broen', der bliver vist på DR efter nytår.

»Jeg blev far for ni uger siden til en lille pige,« siger han til ugebladet.

Derudover bliver der ikke løftet mere på sløret for flere detaljer om den glædelige nyhed.

'Broen's fjerde sæson har premiere på DR1 den 1. januar, og som i forrige sæson er det 42-årige Thure Lindhardt og Sofia Helin, der spiller drabsefterforskerne Henrik Sabroe og Saga Norén, som mødes om opklaringen af det bestialske mord, der starter første afsnit af seriens sidste sæson.

Thure Lindhardt fortalte tidligere i december til BT, at det kan være en belastning at befinde sig inde i hovedet på den karakter, han spiller i serien, hvor han både er forfulgt af sin egen fortid, samtidig med, at han med sin partner jagter de mest rå og perverterede mordere.

Faktisk var det så belastende, at han helt bevidst valgte at lade sig hyre til TV2 s lette feelgood-serie 'Badehotellet', da han var færdig med krimiseriens tredje sæson,

»Jeg tog faktisk en sæson på 'Badehotellet' lige efter tredje sæson af 'Broen'. Helt bevidst for at lave noget, hvor jeg kunne bruge noget helt andet af mig selv og for at kunne grine i en periode,« sagde Thure Lindhardt til BT.

Til næste år skal Thure Lindhardt blandt andet op på de skrå brædder i København, hvor han skal spille i en nyfortolkning af Gogols stykke 'Revisoren' på Nørrebros Teater.