Hollywood får et nyt dansk stjerneskud inden længe.

I hvert fald venter den danske skuespillerinde Tatiana Pajkovic barn med Hollywood-stjernen Boyd Holbrook, der blandt andet er kendt fra film som Logan og Gone Girl samt Netflix-hitserien Narcos. Det skriver Daily Mail.

Parret begyndte at date sidste år, og nu venter de altså begge to deres første barn. Ifølge det britiske medie viste hun en forholdsvis stor babybule frem torsdag, mens parret var ude og gå en tur i Los Angeles.


Det var ellers en anden kvinde, der fyldte i 36-årige Boyd Holbrooks liv for få år siden. Indtil 2015 var han således forlovet med Olsen-tvillingerne Mary-Kate og Ashleys lillesøster, Elizabeth Olsen, der også selv er skuespiller.

Hun brød dog forlovelsen i 2015 - ifølge Boyd Holbrook selv på samme dag, som han mistede sin bedste ven.

»På dagen, hvor min bedste ven døde, fik jeg et opkald fra min pige, som fortalte mig, at det var slut,« udtalte han dengang ifølge Daily Mail.

Men siden har han altså fundet kærligheden igen og kastet den over den danske skønhed med montenegrinske rødder.


Tatiana Pajkovic er datter af den montenegrinske skuespiller og tv-stjerne Dragomir Pajkovic, men er født og opvokset i København. Som 21-årig flyttede hun til New York for at forfølge en karriere inden for sang og skuespil.

Hendes hidtil største - og seneste - Hollywood-rolle kom i 2015, hvor hun spillede med i actionfilmen ‘The Transporter Refueled’.