Musicalstjernen Julie Steincke blev som 23-årig låst inde i et hus hos en stor film-kanon i England, mens hans kone var ude at ride. Hun slap fra stedet med blå mærker på kroppen og ar på sjælen, men er siden blevet ekstra bevidst om, hvornår man som ung, kvindelig skuespillerinde bør sige fra.

Det fortæller hun onsdag i magasinprogrammet 'Sådanmark', som sendes på de otte TV 2-Regioner.

Den 41-årige skuespillerinde er opvokset og uddannet i London, og i England fik hun som 23-årig tilbudt en hovedrolle i en stor film, hvor hun skulle spille en rockstjerne på stoffer. Før at aftalen var helt på plads, skulle hun dog lige aflægge instruktøren et besøg i hans store hus, mens hans kone var ude at ride, fortæller Julie Steincke i TV 2-programmet.

Og her blev døren låst efter hende.

»Lige pludselig ud af det blå hopper han (instruktøren, red.) på mig, og jeg kan huske, jeg skubber ham væk og får ham til at sidde ned, og så siger jeg på engelsk: 'Jeg tror, du har misforstået det her fuldstændigt. Nu siger jeg nej tak til den rolle, og du rører mig aldrig igen. Du kan ikke behandle kvinder sådan der',« fortæller Julie Steincke, der normalt ser sig selv som en ganske hårdfør 'tough cookie'.

Alligevel valgte hun efter den voldsomme oplevelse at tage hjem til sine forældre for at dele den med dem og diskutere, hvorvidt hun skulle gå til politiet eller ej, fortæller musicalstjernen, som tog fra det store hus med blå mærker på kroppen.

Julie Steincke afslører ikke i programmet, hvem instruktøren var, eller hvad filmen hed.

Hun afslører dog, at den skræmmende oplevelse har hærdet hende som skuespillerinde. Hvor hun af og til synes, den aktuelle #MeToo-kampagne kan kamme over, så mener hun, man skal være opmærkskom på sine egne grænser - især på teatret, hvor der er så meget berøring skuespillere imellem - og sige fra, hvis det ikke er behageligt.

»Efter den oplevelse er jeg meget påpasselig - hvis nogen klapper mig i måsen, så siger jeg ofte: 'Ved du hvad, gider du lige lade være med det, for det generer mig faktisk'. Men der er jo andre, der ikke er lige så stærke, og der er flere, der tror, de kun får rollen, hvis de flirter eller er attraktive,« siger Julie Steincke.

Julie Steincke fik sit store folkelige gennembrud som dommer i DR-talentshowet 'Talent 2008'. Siden har hun spillet et utal af musical-roller og kan for tiden opleves i juliemusicalen 'Elf' i Tivoli.