Herover kan du se et indslag med Alphabeat fra Skanderborg Festival i 2012.

Hele Stine Bramsens verden brød sammen den forårsdag i 2016.

Hendes dengang et år og otte måneder gamle søn Alfred var faldet ud af vinduet på første sal i et backstagelokale og blev hastet til intensivafdelingen på Odense Universitetshospital.

Nu fortæller den 32-årige sanger i et interview med Alt for Damerne om sin kamp for at komme sig ovenpå den rystende oplevelse - og den fordømmelse, hun føler, hun blev blev mødt med i offentligheden.

For mens Stine Bramsen kæmpede for at få hverdagen til at hænge sammen og bearbejde chokket, måtte hun også se sig selv blive hængt ud som en dårlig mor i offentligheden.

Stine Bramsen på scenen under Grøn Koncert i Kolding i juli 2016. 
Stine Bramsen på scenen under Grøn Koncert i Kolding i juli 2016.  Foto: Henning Bagger / Scanpix2016
Vis mere

Det har hun nu skrevet sangen 'Don’t judge me' om.

»Budskabet i sangen er, at folk bare skal blande sig udenom, hvis de ikke er en del af det, der sker. Man har ikke ret til at konkludere noget, hvis man ikke ved noget. Det var sgu vildt at opleve den mangel på empati, nogle følte trang til at udtrykke over for min lille familie, da vi stod i vores livs krise. Bare fordi jeg er en offentlig person, føler folk, at de har ret til at skrive i tredje person på min væg på Facebook: 'Hvor var HUN uansvarlig'. Det er jo MIG, de skriver til,« siger Stine Bramsen til Alt for damerne.

Umiddelbart efter den frygtelige ulykke måtte hun aflyse flere koncerter for at være sammen med sin søn, der lå på intensivafdelingen i flere dage, før han kunne udskrives.

Alfred slap heldigvis fra faldet uden mén. I dag går han i børnehave og storebror til Lasse, som Stine Bramsen og hendes mand Kasper Adsbøll fik for et år siden.

Stine Bramsen slog igennem som forsanger i Alphabeat, men siden 2013 har hun især fokuseret på sin solokarriere. Hun er netop nu pladeaktuel med albummet 'Bruised'.

Stine Bramsen er træt af at folk dømmer andre på de sociale medier.
Stine Bramsen er træt af at folk dømmer andre på de sociale medier. Foto: Nils Meilvang
Vis mere