Anders 'Anden' Matthesens optræden til YouTube-showet 'Guldtuben' forleden har i den grad fået opmærksomhed. Næsten mere end selve awardshowet, ville nogen nok mene.

Og under sin 'roast', hvor han indtog personaen Jannik Rundholdt, blev flere af YouTube-stjernerne svinet til.

Eksempelvis sagde han følgende til Julia Sofia, som deltager i 'Vild med dans'.

»Tillykke til Julia Sofia med Vild med dans. Det siger lidt om, hvor få kendte vi har tilbage i Danmark. Hvem er du oppe mod - en kok og en junkie - den vinder du, skattepigen,« lød det fra Anden.

Og det er ikke gået rapperen Jesper 'Jokeren' Dahl forbi. Han mener, at det er en klar reference til ham selv. Og han har i den forbindelse skrevet følgende på blandt andet Facebook tirsdag.

'Røre i Andedammen:

Jeg synes faktisk det er psykopat modigt af Anders Anden at kalde mig en junkie til Guldtuben, nu da jeg er korrekt medicineret for min medfødte ADHD og RLS og i mit livs fysiske form. Respekt!

Hvis han vil danse med kan vi jo bare tage handskerne på og afgøre det til næste Stald Palle Boksegalla hvor min homie Andreas Lynggaard Madsen også går i ringen?! Forudsat selvfølgelig at den lille frække buddha er i samme vægtklasse som "junkien"?! Hvad sir du, tykke?! '

Hvorvidt der er tale om en joke eller en reel udfordring er der endnu ikke vished om.

BT har forgæves forsøgt at åf en kommentar fra begge parter.