'Jeg vil gerne advare ALLE PIGER. Stol ALDRIG på nogen.'

Sådan lyder det fra den tidligere MGP- og Popstars-deltager Sandra Monique, som forleden endte sin nytårsaften på en af de værst tænkelige måder.

Den 20-årige kvinde, der i 2008 blev nummer to ved MGP og senere har deltaget i Popstars på Kanal 5, beskriver i et opslag Facebook, at hun faldt om til en fest, fordi nogen eftersigende havde hældt stoffer i hendes sidste drink.

Hun blev kørt på Hvidovre Hospital, hvor det ifølge hende selv er blevet konstateret, at hun har haft 14 forskellige former for stoffer i sin krop - blandt andet kokain, ecstasy og amfetamin.

'Mine organer lukkede ned og min krop krampede med 5 minutters mellemrum i 6 timer. Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet, at det skulle ske for mig,' skriver hun i Facebook-opslaget og forsikrer om, at hun ikke selv har haft noget med stoffer at gøre.

'Jeg er en glad pige, der aldrig har rørt stoffer før - det ligger så fjernt fra mig, så at vågne i sådan et chok med 10 læger omkring dig hvor du bare har lyst til at skrige, men ikke kan - fordi din krop siger fra.'

BT har uden held forsøgt at få en kommentar fra Sandra Monique.