Torsdag aften var store dele af landet ramt af snevejr. Og den danske komiker Brian Mørk var ude for en voldsom oplevelse, da han kørte bil med sine børn, Darwin og Linnea, som passagerer i Jylland.

Det hele skyldtes en vildfaren hare og det dårlige vejr. Den 44-årige komiker har således skrevet om oplevelsen på sin Facebook-profil natten til fredag:

'Her til aften løb en hare ud foran min bil mens jeg kørte med mine børn gennem den jyske snestorm. På et enkelt sekund tog fysikken kontrollen fra mig og hev bilen af kørebanen og ud på en mark hvor en sten på et par hundrede kilo stoppede rejsen. Det tog sekunder. Airbags sprang. Børn græd i panik. Jeg blødte. Sneen føg. Kaos,' skriver han og fortæller, at ingen var kommet alvorligt til skade:

'Vi opdagede at alt stadig var ok og brugte den næste times ventetid på hjælpen, med at fryse og grine. Min bil er død derimod.'

Til slut kommer han med en bredside mod harer og snestormen, som var skyld i uheldet.

'Nå ja, og fuck harer og snestorm.'

Han har lagt et billede op af bilen, som ser ud til at have fået en del skrammer efter ulykken.

Og Brian Mørk var langt fra den eneste, der kørte galt torsdag. De danske politikredse rundtom i landet har haft travlt med flere uheld og ulykker, som var skabt af sne og glat føre torsdag.

Det endte fatalt for en 21-årig mand, der kørte galt på Gl. Århusvej nord for Horsens, efter han kørte ind i et træ og hans bil brød ud i brand. Han omkom i ulykken. Også en 31-årig mand er omkommet fredag morgen, mens han førte en saltspreder på Knarreborgvej v. Verninge i Assens Kommune.

»Førerhuset bliver knust, og det samme gør føreren. Han bliver dræbt på stedet,« har vagtchef ved Fyns Politi, Kenneth Taanquist, fredag oplyst til BT

BT arbejder på at få en kommentar fra Brian Mørk