Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

'Sex and the City'-spinoffserien 'And Just Like That …', som udkom i december sidste år, fik enormt stor omtale.

Men det var ikke så meget på grund af seriens kvalitet, som det var på grund af anklagerne, der kom frem imod Chris Noth, der spillede karakteren Mr. Big.

Flere kvinder beskyldte Chris Noth for at have begået seksuelle overgreb mod dem, og hans karriere gik mere eller mindre i stykker. Det lader dog ikke til at være det eneste.

Også venskabet til Sarah Jessica Parker, som han i 'Sex and the City' og 'And Just Like That …' spillede ægtemanden til, virker dødt.

Det er i hvert fald det indtryk, hun giver i et interview med The Hollywood Reporter.

Her bliver hun spurgt om, hvordan hun som producer på 'And Just Like That …' reagerede på anklagerne mod Chris Noth.

»Jeg ved ikke, om jeg er klar til at tale om det, men jeg tror ikke … jeg reagerede ikke som producer. Jeg skulle have forberedt mig på det her, for jeg … det er bare …,« lyder svaret.

Direkte adspurgt, hvorvidt hun har talt med Chris Noth, siden anklagerne kom frem, er Sarah Jessica Parker mere klar i spyttet.

»Nej.«

Anklagerne mod Chris Noth kostede ham også rollen i tv-serien 'The Equalizer', ligesom også Noths agentbureau, A3 Artist Agency, valgte at smide ham på porten.

Chris Noth selv afviste beskyldningerne om de seksuelle overgreb, som kvinderne påstod fandt sted i henholdsvis 2004, 2010 og 2015.

»De beskyldninger, der bliver rettet mod mig fra personer, jeg mødte for år, ja endda årtier tilbage, er falske. Historierne kunne være fra 30 år eller dage siden, men et nej er altid et nej, og den linje har jeg aldrig krydset. Disse møder var med samtykke,« forklarede han blandt andet.