Rygterne og spekulationerne har svirret i årevis. Og nu står den 27-årige tidligere barnestjerne Raven-Symoné selv frem og bekræfter, at hun er homoseksuel. Det skriver huffingtonpost.com

Raven-Symoné, der især er kendt fra den populære komedie-serie Cosby & Co., Disney Channels tv-serie 'That's so Raven' og for at spille en af hovedrollerne i 'The Cheetah Girls'-filmene, har taget til tasterne på det sociale medie Twitter, hvor hun takker den amerikanske regering for, at hun nu endelig kan blive gift. Den besked kommer efter, at den amerikanske højesteret har besluttet at ægteskab mellem to af samme køn skal anerkendes af regeringen.

- Jeg kan endelig blive gift! Yay, regering! Jeg er så stolt af dig, valgte Raven-Symoné at skrive.

Tidligere har den unge skuespillerinde, der sidste år af den amerikanske tv-station VH1 blev kåret som alle tiders ottendestørste barnestjerne ud af 100, ikke været meget for at kommentere rygterne omkring hendes seksuelle orientering. Da rygterne senest begyndte at røre på sig, tog hun ligeledes til tasterne på Twitter.

- Min seksuelle orientering er min, og skal kun kende af den person, jeg dater. Jeg er ikke en, der vil udstille mit liv i offentligheden, skrev hun dengang.

Men nu hvor hun selv har valgt at bekræfte rygterne, har hun åbnet lidt mere op for sit privatliv.

- Jeg er så glad for at homoseksuelle ægteskaber bliver muligt rundt omkring i landet og bliver accepteret. Jeg var begejstret over at høre, at flere stater vil lovliggøre homoseksuelle ægteskaber. Dog skal jeg ikke selv giftes lige foreløbig, men det er dejligt at vide, at jeg nu kan blive gift, hvis jeg skulle ønske det, siger Raven-Symoné i en opfølgende kommentar til E! News.