Den amerikanske skuespiller Geoffrey Owens’ økonomi led et hårdt slag, da Bill Cosby blev anklaget for seksuelt overgreb på mere end 50 kvinder og senere dømt for seksuelle krænkelser.

Owens spillede nemlig Cosbys svigersøn i den ikoniske amerikanske sitcom ’The Cosby Show’, som kørte mellem 1985-92 og siden da er blevet genudsendt utallige gange.

Men de mange genudsendelser stoppede efter anklagerne mod Cosby, skriver People.

Og det påvirkede Geoffrey Owens’ økonomi, da han derfor ikke længere fik penge, hver gang showet blev vist.

Faktisk påvirkede det hans økonomi så meget, at han måtte tage et job i et supermarked for at kunne forsøge sin familie – hvilket han så som en naturlig løsning på sit økonomiske problem, men som den britiske tabloidavis Daily Mail hånede ham for.

Dog fik han hurtigt opbakning fra en række skuespillerkollegaer, som roste ham for sit initiativ og løsning på problemet.

Den store medieomtale af Owens’ situation har dog givet ham nye kort på hånden. Han er blevet tilbudt en rolle i skuespiller Tyler Perrys serie ’The Haves and the Have Nots’.

Derfor har Owens kunnet sige sit job op i supermarkedet, men han vil ikke afvise, at han vil tage sådan et job igen, hvis det bliver småt med pengene.