Skuespiller Connie Nielsen og trommeslager Lars Ulrich gik fra hinanden i sommers. Nu fortæller Connie Nielsen for første gang om deres brud.
Skuespiller Connie Nielsen og trommeslager Lars Ulrich gik fra hinanden i sommers. Nu fortæller Connie Nielsen for første gang om deres brud. Foto: Nils Meilvang
Der skal to til at klare den i et forhold, men det har der åbenbart ikke helt været, antyder den danske Hollywood-stjerne Connie Nielsen om bruddet med rockstjernen Lars Ulrich.

For første gang løfter skuespiller Connie Nielsen en lille flig for hendes følelser omkring skilsmissen med trommeslager i Metallica Lars Ulrick i DSBs passagerblad 'Ud & Se'.

Det har været meget smerteligt for den smukke 47-årige skuespillerinde, der har dannet par med Lars Ulrich siden 2003, at forholdet brast i sommers. Connie Nielsen sætter kernefamilien højere end noget andet, men har to skilsmisser bag sig. Det gør ondt, fortæller hun.

- Jeg vil sige det sådan, at jeg føler mig meget uheldig på det punkt. Det er svært at kommentere på noget, der involverer mine børn, siger hun til 'Ud & Se'.

Connie Nielsen nåede at få sønnen Bryce på fem år med Lars Ulrich og har været pap-mor for rockstjernes to sønner fra et tidligere forhold Layne og Myles Ulrich. Og familien er stadig meget vigtig for hende, men hun antyder også, at Lars Ulrich måske ikke har været lige så engageret i familien, som hun selv har.

- Sagen er, at man er nødt til at være to om at klare den i et forhold. Jeg brænder lige så meget for min familie som altid. Det er alt, jeg kan sige, fortæller hun.

Connie Nielsen har også sønnen Sebastian på 22 fra et tidligere forhold.

Skuespillerinden bor stadig i San Francisco, hvor hun boede sammen med Metallica-stjernen, og hun ser stadig hans to sønner. Ifølge flere amerikanske medier har Lars Ulrich allerede fundet kærligheden igen i den 28-årige model Jessica Miller, men Connie Nielsen er endnu ikke blevet kædet sammen med nogen siden bruddet.

Connie Nielsen har medvirket i flere Hollywood-film som blockbusteren fra 2000 'Gladiator', 'Djævlens advokat' og den danske film 'Brødre'.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.