'For mig var du alt det, jeg havde drømt om, men jeg kunne bare ikke håndtere det.'

Den besked modtog sangerinden Coco O. fra sin ekskæreste, kort tid efter han havde afsluttet forholdet.

På trods af at forholdet kun varede tre måneder, tog det hende flere år at komme sig over det.

Bruddet fortæller hun om i podcasten '112 for knuste hjerter' på Radio Loud.

Manden, hun over for sine veninder kaldte 'svenskeren', mødte hun i 2017 på en bytur, da hun fejrede sin 30-års fødselsdag. Han var 17 år ældre, havde tre børn og en ekskone i bagagen.

»Han var meget hurtigt virkelig betaget af mig. Han var meget dramatisk, og vi aftalte faktisk efter to uger, at vi skulle til Italien sammen,« fortæller hun i podcasten.

»Så kom han hjem og skulle hente mig i en taxa, inden vi skulle afsted på romantisk get-away, og imens jeg venter på ham, får jeg en besked fra hans ekskone, som skriver, at hun har forstået, at han har mødt mig. Jeg skulle bare lige vide, at hun var gravid med hans barn.«

Da de ankommer til lufthavnen, stempler der dog en ny besked ind – denne gang fra ekskonens mor. En advarsel om at være sammen med 'denne forfærdelige mand'.

Retrospektivt kan sangerinden godt se, at hun måske ikke skulle være taget af sted på ferien. Men det gjorde hun, og kort tid efter hjemkomsten blev de kærester.

Hun blev sågar introduceret for hans børn samt familie og venner.

Tre måneder senere vendte 'svenskeren' på en tallerken og gjorde det forbi. Det kunne hun slet ikke forstå.

»Jeg havde fucking fået sutsko, og hvad ved jeg, nattøj og tandbørster og alle mulige ting hjemme hos ham. Jeg havde en hylde og alt muligt, og så kommer jeg hjem i det her hjem, og så havde han pakket alle mine ting i to poser,« siger hun.

Bruddet tog hårdt på hende. Hun var knust. I chok. Hun beskriver det som en klaustrofobisk følelse, at hun ikke var med til at tage beslutningen om at gøre en ende på forholdet.

'Svenskeren' endte med at gå tilbage til den gravide ekskone.

»I og med, at de fandt sammen igen, så følte jeg mig som en affære. Men det var jeg jo ikke, jeg var hans kæreste,«

»Jeg havde det ret svært med, at jeg havde været en 'homewrecker' – det følte jeg, at jeg var, selvom det var uretfærdigt,« siger hun.

Coco O. og Morten Kjeldgaard ses her ved finalen i "Vild med dans" i november 2019.
Coco O. og Morten Kjeldgaard ses her ved finalen i "Vild med dans" i november 2019. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Noget godt er der da kommet ud af hjertesorgen. Ekskæresten har nemlig givet musikeren en masse materiale til sangtekster.

I podcasten løfter hun sløret for, at numrene 'A Minor Detail' og 'Bled for You', som Coco O. har udgivet i eget navn, er baseret på bruddet.

Tidligere har hun ageret forsanger i duoen 'Quadron'.

I 2019 dansede hun sig desuden til en andenplads i 'Vild med dans' med dansepartneren Morten Kjeldgaard.