Stacey Dash blev søndag anholdt af politiet.

Skuespilleren, du nok kender bedst fra rollen som Dionne Davenport i filmen Clueless, var kommet op at skændes med en mand, og det udviklede sig i en meget uheldig retning.

»Ofret pådrog sig røde kradsemærker på den øverst del af hans venstre arm, efter han blev skubbet,« står der i politirapporten, som CNN har fået indsigt i.

Den 52-årige skuespiller blev beskyldt for at skubbe og slå manden.

Episoden udspillede sig i New Port Richey, der ligger i Florida, hvor Stacey Dash kort efter episoden blev sat i detentionen i Land O' Lakes.

Hun har efterfølgende betalt kaution og blev mandag morgen løsladt. Det fortæller en talsperson for politiet i Paso County, som har behandlet sagen, til CNN. Mediet skriver, at de har forsøgt at få en kommentar fra Stacey Dash uden held.

Stacey Dash har været med i utallige film og serier, men hendes karriere peakede helt tilbage i 1995, hvor hun spillede den modebevidste veninde til Alicia Silverstones Cher.

Filmen var en stor succes, og har siden udviklet sig til en kultfilm, der stadig har en loyal fanskare. Filmen kastede også en serie af samme navn af sig, som Dash også medvirkede i.