Danseren Claudia Rex og skuespiller Pelle Emil Hebsgaard har fået papir på hinanden. Det skete lørdag ved et storslået bryllup i Frederiksborg Slotskirke i Hillerød.

Det er ikke engang et år siden, de to blev et par, men Claudia Rex var ikke i tvivl, da Hebsgaard gik på knæ nytårsaften sidste år.

»Det var simpelthen så romantisk! Jeg vidste godt, at Pelle var skabt for mig, men han understregede det lige ved at planlægge et så fantastisk frieri lige efter mit hjerte,« skrev danseren dengang på sin blog.

Lørdag stod hun brud, og flere af hendes tidligere kolleger fra 'Vild med dans' var med til festlighederne.

Blandt gæsterne var ifølge Se og Hør nemlig både Mads Vad, Thomas Evers Poulsen og Mie Moltke. Også skuespiller Johannes Nymark, som Claudia Rex har danset sammen med i det populære program, mødte op i kirken.

Smykkedesigner Mai Manniche, svømmeren Lotte Friis, og bokseren Sarah Mahfoud, som alle er tidligere 'nydansere', stod også på gæstelisten.

Billederne af det lykkelige nygifte par dukkede op i løbet af eftermiddag op på instagram, da flere af deres kendte gæster delte billeder fra begivenheden.

I alt 60 gæster er inviteret med til bryllupsfest på et gods. En fest, som Claudia Rex selv har kaldt 'et intimt prinsessebryllup.'