De havde håbet til det sidste, men nu står det klart, at det ikke kan lade sig gøre. Cirkusrevyen er derfor blevet aflyst i år.

Det skulle samtidig have været skuespiller Ulf Pilgaards sidste revy-sæson efter 40 år. Men for dem, der havde glædet sig til at se ham, er der heldigvis en god nyhed.

Han tager i stedet sin finalesæson til næste år.

Det oplyser Cirkusrevyen på sin hjemmeside mandag morgen:

'Det er med tungt hjerte, at vi må meddele, at Cirkusrevyen 2020 er aflyst,' lyder det.

'Cirkusrevyens gæsters sikkerhed er vores førsteprioritet, og selvom vi havde sat alle sejl til, at årets revy skulle være den store fejring af Ulf Pilgaard, efterlader den nuværende coronakrise, den igangværende politiske konflikt mellem vores lokale kommuner og de nyeste retningslinjer for afholdelse af teaterforestillinger os desværre med intet andet valg end at aflyse årets revy,' oplyses det videre.

Samtidig afslører Cirkusrevyen også, hvem der kommer til at være på plakaten til næste år.

Én af dem er Ulf Pilgaard, som altså udskyder sin sidste sæson til næste år.

På scenen sammen med Ulf Pilgaard kommer Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard til at stå.

I weekenden forklarede Lisbet Dahl i et interview med Berlingske, at hvis revyen i år måtte aflyses, så ville der i stedet komme en 'der er dobbelt så god næste år':

»Og Ulf (Pilgaard, red.), der skulle være hyldet for sin sidste revy, inden han takker af, tager vi bare med næste sommer, hvis det er sådan, det ender. Vi har da talt om det. Han skal da have et farvel. Vi kan ikke bare sende Ulf af sted og sætte ham af på en eller anden villavej i Hellerup, hvor han bor, det går da ikke,« sagde hun.

Man forventer, at Cirkusrevyen, der hører hjemme på Bakken i Klampenborg, kan begynde at spille fra 1. maj 2021.

Hvis du havde billet til Cirkusrevyen i år, bliver dine billetter automatisk flyttet til en ny dato i 2021.