Lørdag aften er der gratis tequila til alle, når popstjernen Christopher og model-kæresten Cecilie Haugaard fejrer, at de har købt en ny lejlighed med en kæmpe udklædningsfest i København.

For nylig kom det frem, at popstjernen Christopher og hans model-kæreste Cecilie Haugaard havde købt en ny lækker 168 kvadratmeter stor lejlighed på Christianshavn til svimlende 11,9 millioner kroner.

Lørdag holder det populære unge par housewarming i de nye omgivelser, og når murstensbunken er vist frem, rykker de festen videre over på københavner-natklubben Chateau Motel, hvor ejerne står klar med en kæmpe udklædningsfest med titlen ’Christopher og Cille’s Costume party’.

Natklubmedejer Simon Lennet kalder Christopher og kæresten for Københavns svar på det (siden 2015 fraskilte) amerikanske superstjerne-par, modellen Heidi Klum og sangeren Seal. Heidi Klum har de sidste mange år holdt eksklusive udklædningsfester i New York hvert år til Halloween. Nu vil Chateau Motel-folkene afholde en dansk version.

Christopher og kæresten Cecilie Haugaard.
Christopher og kæresten Cecilie Haugaard. Foto: Asger Ladefoged
Vis mere

»Jeg læste for et par måneder siden en artikel om de her drenge, der holder Heidi Klums fester. Vi arbejder sammen med dem under modeugen, så vi tænkte, vi ville tage lidt pis på dem ved at kalde Christopher og Cecilie for de danske Heidi Klum og Seal. Vi spurgte Christopher, og de var selvfølgelig klar på det, så længe det ikke blev en lukket fancy VIP-fest. Alle skulle kunne komme ind, så bare de er klædt ud,« fortæller Simon Lennet, der regner med at have sine hovedpersoner klar til fest omkring klokken 22.

»De holder en privat housewarming i deres lejlighed først, og så tager de ind på klubben  bagefter. Jeg ved ikke, hvad de klæder sig ud som, men jeg er meget spændt på det, for de går sygt meget op i det. Jeg har hørt, at en af dem kommer til være iført en dragt, der skulle gøre lidt ondt at have på.«

I fest-invitationen står det udførligt beskrevet, at alle gæster er velkommen til festen fra klokken 23, så længe de er klædt ud, og herefter lover de gratis tequila-shots hele natten.

Heidi Klum og Seal
Heidi Klum og Seal Foto: ROBYN BECK
Vis mere

Christopher, der for tiden er aktuel med den nye single ’Naked’, er i disse dage i Oslo, så det har ikke været muligt at få en fest-kommentar fra popprinsen. Cecilie Haugaard er heller ikke vendt tilbage på BTs henvendelser.

Det jævnaldrende par, der begge er født i 1992, har været sammen siden 2014, hvor de mødte hinanden på musikbranche-festivalen Spot festival i Aarhus.

Christopher jagtede Cecilie, men der skulle flere forsøg til, før hun var scoret. Siden 2015 har de dog boet sammen, og nu fortsætter de altså deres liv sammen i nye christianshavner-omgivelser som Danmarks svar på Heidi Klum og Seal.