Lyt til artiklen

I weekenden fejrede tv-vært Christiane Schaumburg-Müller, at hun onsdagen forinden fyldte rundt.

De 40 år blev fejret med kæresten, Daniel Åxman, og ti gode venner på fornem manér i weekenden. Hun og ejendomsrigmanden havde nemlig planlagt en oplevelsesrig fødselsdagstur til Finland for dem alle.

»Det jeg har oplevet i denne her weekend med min kæreste og mine venner er der kun et ord, der beskriver: EPISK. Jeg har grædt af glæde, efter jeg er kommet hjem. Og jeg skal stadig lige fordøje oplevelsen,« skriver Christiane Schaumburg-Müller i en story på Instagram.

Det er ligeledes her, hun deler glimt af den overdådige fødselsdagsfejring, der startede fredag morgen i Roskilde Lufthavn.

Herfra gik turen med privatfly til Finland, hvor Christiane Schaumburg-Müller indlogeredes sig med sit selskab – der blandt andet bestod af skuespiller Julie Steincke – i en stor fælles luksushytte.

Weekenden i Finlands naturskønne omgivelser blev efterfølgende brugt på at køre med hundeslæde, med at se nordlys, på issvømning og sauna.

Derudover blev det også til en tur på snescooter, der indkasserede fødselaren et blåt øje.

»Typisk mig lige at lave et styrt den første dag, men alt er godt – jeg fik hjelmen trykket ind på øjet, da jeg faldt,« forklarer tv-værten i en af sine mange stories fra fødselsdagsfejringen.

Ikke mindst bød den tre dage lange fejring på masser af fest, dans, drinks og god mad, før vennegruppen igen var hjemme i Danmark søndag aften.

»Jeg startede mine 40 år ved at skabe de vildeste minder og har lært, at det er gennem minder og oplevelser, at vi lever! Kæreste liv – jeg elsker dig!« skriver Christiane i et taksigelsesopslag om turen på Instagram.