Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Christiane Schaumburg-Müller kører på ottende år med sit dameblad ChriChri.

Men et netop offentliggjort regnskab for publiceringsvirksomheden bag bladet, ChriChri ApS viser, at det godt kunne have gået bedre for den tidligere 'Vild med dans'-værts magasin.

Virksomheden, som Christiane Schaumburg-Müller ejer 70 procent af, har nemlig ved udgangen af sidste år »tabt hele selskabskapitalen«, som det skrives i ledelsesberetningen.

Dog bemærkes det, at forhåbningen er, at »selskabets kapital kan retableres gennem indtjening de kommende år«.

ChriChri ender nemlig med et smalt overskud på kun 30.000 kroner, hvilket sender egenkapitalen ned omkring et minus på 370.000 kroner.

For de omtrent 430.000 kroner, som selskabet indtjente i 2021, er næsten alle – omtrent 350.000 kroner – gået til udbetaling af lønninger i virksomheden, der beskæftiger Christiane Schaumburg-Müller og minoritetsejeren Preben Møllegaard Grundtvig.

Christiane Schaumburg-Müller har derudover tre yderligere virksomheder – og de kan meget muligt være grunden til, at den tidligere 'Vild med dans'-vært nok ikke sukker alt for dybt over ChriChris skuffende regnskab.

For udgivervirksomheden Sesam Media, som Christiane Schaumburg-Müller ejer 100 procent af, sluttede nemlig det seneste regnskabsår 2020 af med et overskud på knap 1,5 millioner kroner og en egenkapital på mere end 11,5 millioner.

Udover at udgive magasinet ChriChri, så udgiver Christiane Schaumburg-Müller også bøger under brandet, som bogføres i selskabet ChriChri Journal, der senest har halveret sit årsresultat. Her præsenterer tv-værten bogen ChriChri Food på bogmessen i Bella Center i 2016.
Udover at udgive magasinet ChriChri, så udgiver Christiane Schaumburg-Müller også bøger under brandet, som bogføres i selskabet ChriChri Journal, der senest har halveret sit årsresultat. Her præsenterer tv-værten bogen ChriChri Food på bogmessen i Bella Center i 2016. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

Ikke mindst blev der udbetalt knap 1,5 millioner kroner i lønninger i enkeltmandsvirksomheden – penge, som altså må formodes at være røget i tv-værtens egen lomme.

Derudover deler Christiane Schaumburg-Müller det nye anpartsselskab CD Projects med sin forlovede, Daniel Åxman.

Her sender et underskud på 15.000 kroner ejendomsvirksomhedens egenkapital – fra virksomhedsstiftelsen seks måneder forinden – ned på 25.000 kroner ved udgangen af 2020. Dog er der aktiver og passiver i ejendomsvirksomheden for 7,6 millioner kroner.

Sidst ejer Christiane Schaumburg-Müller også bogvirksomheden ChriChri Journal sammen med sin manager, Sandie Bundtofte Nielsen.

Her endte regnskabsåret 2020 dog med at halvere sit resultat fra året før, således der nu kun var et overskud på 90.000 kroner – og det efter, at virksomheden har udbetalt udbytte på 226.000 kroner.

Andre læser også