De seneste år har Christiane Schaumburg-Müller sammen med Sarah Grünewald stået for at guide tv-seere gennem det populære underholdningsprogram 'Vild med dans'.

Men nu er det slut. Førstnævnte har nemlig valgt, at hun ikke vil være vært på det igen i år.

Det fortæller hun i et interview med Ritzau i forbindelse med, at hun denne onsdag fylder 40 år:

»Jeg har valgt, at jeg ikke skal lave 'Vild med dans' i år, selv om det er et drømmejob. Jeg har fokus på familien og vores planer. Og så er jeg begyndt at tænke meget over, hvad mine fremtidige år karrieremæssigt skal indebære,« siger hun og tilføjer:

Tv-vært og iværksætter Christiane Schaumburg-Müller fylder i dag 40 år.
Tv-vært og iværksætter Christiane Schaumburg-Müller fylder i dag 40 år. Foto: Ida Marie Odgaard
Vis mere

»Jeg tror, at jeg skal ruskes lidt, og så er det, jeg laver denne her disruption for at bygge noget nyt op.«

Også i et interview med ugebladet HER&NU bekræfter hun beslutningen om at stoppe:

»Nu har jeg lavet det i fire år, og jeg er stadig fuldstændig vild med det, men jeg kan godt lide at stoppe, mens legen er god. Jeg kan bare mærke, at jeg har lyst til at lave en anden type programmer. I stedet for store kjoler og et fast manuskript vil jeg gerne vise mit autentiske jeg,« forklarer iværksætteren og designeren til ugebladet.

Christiane Schaumburg-Müller blev første gang vært på 'Vild med dans' tilbage i 2010. Efter tre sæsoner valgte hun at stoppe, før hun i 2018 vendte tilbage til programmet igen.

Udover arbejdet som tv-vært står hun blandt andet også bag magasinet ChriChri, ligesom hun har været med til at kreere tøjkollektionen Loved by CSM, stentøjsserien RAW og hudplejeserien Lille Kanin.

Andre læser også