Christiane Schaumburg-Müller har fået sig en ny kæreste.

'Vild med dans'-værtens nye partner er ingen ringere end den danske milliardær Daniel Åxman, bekræfter hun over for B.T.

»Jeg kan bekræfte, at Daniel og jeg er kærester,« siger hun til B.T. og tilføjer:

»Vi har set hinanden i et stykke tid.«

Bekræftelsen kommer efter, at ugebladet Her & Nu skrev om det nye kærestepar i sidste uge, og nu har Christiane Schaumburg-Müller altså selv valgt at bekræfte rygterne.

»Jeg har det fuldstændig fantastisk. Jeg er virkelig glad og har det så godt. Jeg er helt og aldeles lykkelig,« siger Christiane til Her & Nu.

Hun og Daniel Åxman har netop fejret hendes 38-års fødselsdag på Maldiverne. Ifølge mediet er Daniel Åxman ligesom Christiane Schaumburg-Müller fraskilt og har børn fra et tidligere forhold.

Efter en årrække i Schweiz flyttede milliardæren sidste år hjem til Danmark og lagde 28 millioner kroner for en 280 kvadratmeter stor villa på en af Hellerups dyreste veje.

Daniel Åxman, der har tjent sine penge på blandt andet ejendomsinvesteringer, er dog nok mest kendt for i 2015, gennem sit firma Lead Connection Limited, at have købt Asiens dyreste lejlighed.

Danskeren købte dengang en toetagers Hongkong-lejlighed, der ligger i bunden af luksusbyggeriet Opus Hong Kong, som består af 12 lejligheder, hvoraf to af dem har private swimmingpools og egen have. Den ene af dem altså med en dansk ejer.

Dengang betalte milliardæren omkring 430 millioner danske kroner for lejligheden i centrum af Hongkong, rapporterede det kinesiske medie South China Morning Post.

Det nye forhold er opstået blot seks måneder efter, at Christiane Schaumburg-Müller og rapperen Liam O'Connor gik fra hinanden. Inden da havde 'Vild med dans'-værtinden og rapperen både været gift, blevet skilt, fundet sammen igen og fået sønnen Constantin sammen.