Søndag aften blussede debatten om sexchikane i den grad op igen. Her valgte Dennis Knudsen nemlig at puste til ilden, da han på Instagram skrev et skarpt indlæg rettet mod Sofie Linde.

Et indlæg, som flere fandt grænseoverskridende, ligesom der var flere, der undrede sig over, at én særlig person tilsyneladende bakkede op om frisørens budskab.

Sådan blev det i hvert fald tolket, da Christiane Schaumburg-Müller figurerede på listen over folk, der havde liket opslaget, hvori det blandt andet lød:

'Kære Sofie, hvorfor skulle hele Danmark og mange liderlige mænd og homoer se dine trusser (under 'Zulu Comedy Galla', red.)? Var du også så fræk en pige som 18-årig?'

Stylist og frisør Dennis Knudsen siger, det provokerer ham, at 1700 kvinder har skrevet under på, at de har oplevet sexchikane eller kender til tilfælde. Han siger, at så kommer alle mediefolk til at føle sig anklaget. Så selvom han ved, at han sætter gang i noget, kan han ikke lade være med at komme med sin holdning.
Stylist og frisør Dennis Knudsen siger, det provokerer ham, at 1700 kvinder har skrevet under på, at de har oplevet sexchikane eller kender til tilfælde. Han siger, at så kommer alle mediefolk til at føle sig anklaget. Så selvom han ved, at han sætter gang i noget, kan han ikke lade være med at komme med sin holdning. Foto: Nils Meilvang Nils Meilvang
Vis mere

I første omgang troede flere, at Dennis Knudsens profil måtte være blevet hacket. For det kunne da ikke være rigtigt, at han ville komme med sådanne udsagn, mente flere.

Overfor B.T. afviste han dog, at det skulle være tilfældet. Han stod ved sit opslag og uddybede, at han ikke magtede 'en ny runde MeToo' – dette med henvisning til det bredt omtalte støttebrev til Sofie Linde. Et brev underskrevet af mere end 1600 kvinder.

»Man skal passe på, at de ikke skræmmer mænd væk. Et klap i numsen eller en kompliment er jo bare kærlighed fra en akavet mand. Jeg orker virkelig ikke, hvis vi skal i gang med at have en ny MeToo-runde.«

I kommentarsporet til føromtalte Instagram-opslag stod det pludseligt klart, at Dennis Knudsen altså stod ved sin holdning.

En holdning, som Christiane Schaumburg-Müller med Instagram-sprog altså 'syntes godt om'. Eller hvad?

I en såkaldt story på det sociale medie afviser hun mandag, at det skulle være tilfældet.

'Til dem, der spørger, om jeg har liket Dennis Knudsens (ikke eksisterende) opslag angående Sofie Linde: Så nej, det har jeg ikke.'

'Jeg må have random liket det – I don't know. Da jeg fik at vide, at jeg skulle have liket det (havde ikke engang bemærket opslaget), tjekkede jeg det, og så var det væk. Pist væk,' skriver hun.

Indtil videre er det offentliggjot, at 1615 kvinder støtter op om Sofie Linde og fortæller, at de også har oplevet sexchikane eller sexisme.
Indtil videre er det offentliggjot, at 1615 kvinder støtter op om Sofie Linde og fortæller, at de også har oplevet sexchikane eller sexisme. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Hermed henviser hun til, at Dennis Knudsens opslag ikke længere er at finde på Instagram. Det har han nemlig slettet. Det samme gælder et senere opslag, hvori han berettede, at han følte sig misforstået.

'UPS. Der havnede jeg i en shitstorm, så sender jer, der misforstod mig, et kys. NEJ. Jeg siger slet ikke, det er okay med psykiske og fysiske sexkrænkelser på job. Tværtimod. Burde straffes hårdt,' skrev han blandt andet.

Men også disse ord er nu forsvundet fra hans profiler på det sociale medier.

Hvorfor, han har valgt at trække begge opslag tilbage, er uvist. Da B.T. tidligere mandag forsøgte at få en kommentar herom, afviste han at udtale sig.