Christiane Schaumburg-Müller begriber ikke Mira Wantings død.
Christiane Schaumburg-Müller begriber ikke Mira Wantings død. Foto: Bjarke Bo Olsen
De seneste dage har nygifte Christiane Schaumburg-Müller O'Connors Instagram-profil flydt med billeder af julepynt og bryllupsgaver, men fredag aften måtte pladsen vige til fordel for et stort billede af Mira Wanting.

Den smukke unge skuespillerinde og mor tabte lørdag kampen mod kræften og blev fredag bisat i al hemmelighed. Og den frygtelige nyhed har nu fået Christiane Schaumburg-Müller til at sende en hilsen til Mira Wantings efterladte via det sociale medie:

'Mine tanker går ud til Mira hendes familie og hendes to smukke piger. Jeg er i dyb sorg og begriber ikke hvad som lige er sket', skriver Vild Med Dans-værten.

Hun benytter samtidig lejligheden til at gøre opmærksom på vaccinen mod livmoderhalskræft. Det var denne kræftform der tog skuespillerindens liv.

'Livmorhalskræft er langt mere livstruende end man tror. Til alle unge der ser denne besked gå ind på vidunderlivet.dk og søg information. der er gratis vaccine for alle piger født 1985-1992 / alvoren er smukke Mira et bevis på', skriver Christiane Schaumburg-Müller og tilføjer:

'Jeg sender hende al min kærlighed - og ved at hun befinder sig et smukt og fredsfyldt sted'.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.