Christiane Schaumburg-Müller i 80'er udklædning til sin polterabend.
Christiane Schaumburg-Müller i 80'er udklædning til sin polterabend.

 -Haha så kom dagen!!!!". Sådan skriver Vild med dans-værten Christiane Schaumburg-Müller i dag på det sociale netværk Instagram. Og dagen, hun hentyder til, er sin polterabend, der netop nu er i fuld gang med veninderne.

Og det ser ikke ud til at gå stille for sig. Med kreppet hår, bånd i håret og en pink 80’er jakke med et skærf med teksten "Bride to be" nyder Christiane en sidste tur i byen som ugift. Om tre uger skal hun nemlig giftes med sin forlovede rapperen L.O.C.

Der er bare et par uger siden til en koncert, at L.O.C. annoncerede, at han og Christiane skal giftes kort før jul.

- Jeg skal giftes om en måned. I er til min fucking polterabend i aften, sagde den charmerende gadedreng under koncerten, mens den smukke danseprinsesse brugte de sociale medier.

- ’Verdens lykkeligste !!!!!! om præcis en måned skal jeg giftes med manden i mit liv....,’ skrev hun på Instagram under billedet af parrets smukke bryllupsinvitationer.

33-årige L.O.C. og 30-årige Christiane Schaumburg-Müller har officielt dannet par siden 2008, og de havde allerede bryllupsplaner året efter, men her gik parret fra hinanden i en kort periode. Bryllupsplanene blev dog genoptaget, og nu bliver brylluppet d. 22. december.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.