Christiane og Kim Grenaa.
Christiane og Kim Grenaa. Foto: privatfoto
Det er kaldt årets bryllup. En prinsesse værdigt. Og den ene hovedperson, Christiane Schaumburg-Müller strålede da også som en diamantkæde under festen.

Det fremgår af det instagram-foto, som en af gæsterne, modeguruen Kim Grenaa har lagt ud på twitter.

Christiane og Grenaa kender hinanden fra det tidligere Danish Fashion Awards, som nu hedder Elle fashion awards. Modebladet Elle har i øvrigt rettighederne til at bringe officielle billeder fra brylluppet, erfarer bt.dk.

Men det begyndte helt almindeligt, da L.O.C. og Christiane lørdag blev viet på Valdemar Slot.

- Det var et ganske traditionelt vielse, siger præsten, Michael Aas Christensen til BT.

Han viede parret i slotskapellet.

- Jeg talte til dem om, at kærligheden er en gave. Om kærlighedens betydning. På den måde var det en vielse, som alle andre, siger Aas Christensen tilføjer:

- De unge mennesker så meget lykkelige ud.

loc

LOC og Christiane


Efter vielsen gik de to hundrede gæster tilbage til slottet til den ventende byllupsmiddag.

And, laks og créme brûlée. Cateringfirmaet Kromann & Bernard i Ollerup sammensatte den ganske traditionelle menu.

- Kold og varmrøget laks, anrettet på salater og sauce verte som forret. Som hovedret rosastegt andebryst på bagte figner og røde æbler,

Desserten en klassisk fransk créme brûlée smagt til med Kirsch Kaffe. Créme brûlée er lavet på fløde, æggeblommer og sukker afsluttet med et tyndt låg af sprød karamelliseret sukker, skriver Fyns Amts Avis.

Det celebre brudepar har holdt kortene meget tæt til kroppen. Derfor var der lejet et privat vagtværn til at holde nysgerrige på afstand.

Ifølge BT’s oplysninger har brudeparret solgt fotorettighederne til brylluppet til magasinet Elle. Hverken magasinet selv eller Christianes manager, Sandie, vil be- eller afkræfte disse oplysninger. Alene den omstændighed er med til at give brylluppet et skær af Hollywood-begivenhed. Det er den slags, man normalt forbinder med superstjerner som for eksempel Victoria og David Beckham.

Blandt gæsterne var Christianes faste stylist Søren Hedegaard og hans mand Preben Kristensen, Lars Hjorthøj og hans kone Tina Bilsbo, Rasmus Botoft og hans kone Lisbeth Wulff, Anne Sofie Espersen, Kim Grenaas mangeårige forretningspartner, Uffe Buchardt og Reimer Bos ekskone Pernille Rahbek.

En deltager i festen siger til bt.dk:

- Det var dejlig middag. Der var oven i købet rigeligt. En af de smukkeste fester, jeg har været til. Men ellers fortrækker jeg at respektere Christianes og Liams ønske om at holde et ’non online wedding’, som Christiane kalder det, siger kilden.

De sidste gæster var tilbage på Hotel Ærø ved femtiden søndag morgen. Søndag var der var så minderne om et dansk underholdnings-kongebryllup tilbage. Og samme sneorgie, som plagede resten af nationen søndag.

Som en af gæsterne, Mai-Britt Cathrine - hun er Christianes danselærer - skriver på sin Facebook-profil:

- Jeg kunne godt lave drama over der et så sindsyg meget sne på motorvejen på Fyn og vi kører 60 km i timen, og det kommer til at tage 2-3 timer længere at komme til Skagen end normalt...

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.