Christian Stadil overraskede på det sociale medie Instagram, da han torsdag aften oplyste, at han har fået konstateret den alvorlige sygdom neuroborreliose.

Fredag har han lavet en opdatering til sine mange følgere på Facebook, hvor han takker alle dem, som har sendt hilsener oven på nyheden.

Først og fremmest lægger han vægt på, at han har det godt efter omstændighederne:

»Hvis jeg ikke udtrykte det klart nok i min tekst, har jeg det glimrende. Jeg har arbejdet 'full on' under forløbet og har møder senere i dag og skal måske træne senere,« siger han og fortsætter:

»Jeg er stadig lidt stiv i nakken og i skuldrene og har nedsat følesans i den her side af kroppen,« siger han og peger på venstre side af kroppen.

Han fortæller også, at han har haft nogle røde knopper på kroppen, som så småt er ved at forsvinde på grund af medicinen, som han har fået efter sin korte indlæggelse på Rigshospitalet.

Slutteligt takker han lægerne på Rigshospitalet, og han opfordrer folk, der også kan lide at begive sig ud i naturen om at være opmærksomme.

»Det kan være alvorligt og meget mere alvorligt, end det jeg har været ramt af. Og i realiteten har jeg nok været lidt heldig,« siger han med henvisning til, at han har haft det i nogle måneder.