Den 44-årige Hummel-milliardær Christian Stadil er netop blevet far for tredje gang. Og han er meget imponeret over sin forlovede, fortæller han til BT.

Tre børn på tre år. Sådan er status i den 44-årige forretningsmand og Hummel-ejer Christian Stadils liv, efter at hans forlovede Alice Brunsø mandag fødte parrets tredje barn.

Selv om parret har været gennem en fødsel to gange tidligere, da sønnerne Winston og Hamilton kom til verden for knap tre og to år siden, så har det alligevel atter engang været en hel speciel oplevelse – ikke mindst, da det nyeste familiemedlem er en lille pige.

Det fortæller parret til BT.

»Jeg er blevet overrasket over, hvor meget kærlighed mennesker kan rumme, hver gang vi er blevet forældre, ligesom jeg bliver overrasket over, at sådan et lille væsen kan vende vores verden på hovedet og skabe så meget postyr,« fortæller Alice Brunsø.

Det nyeste skud på stammen var hele 55 cm lang og vejede 3820 gram, da hun ankom til verden. Hun har fået navnet Harper - ligesom David og Victoria Beckhams yngste datter. Det er dog ikke Beckham-familien, der har inspireret til navnet:

»Nej, vi har fået inspirationen fra den amerikanske forfatter Harper Lee,« fortæller Alice Brunsø og afslører, at hun er meget glad for, at hun nu også har fået en datter, som hun forhåbentlig en dag kan dele sin store hesteinteresse med.

»Lige så snart, hun bliver stor nok, så får hun en pony,« fortæller Alice Brunsø grinende. Hun havde indtil juletid selv flere heste på familiens ejendom i Nordsjælland, men valgte at sælge dem, da hun mente, at tiden blev lige knap nok med tre børn.

Hverken Christian Stadil eller Alice Brunsø kommer ud af en stor børneflok. Christian Stadil er enebarn, mens hans forlovede har en søster. Parret har dog tidligere fortalt, at de selv ønskede sig mange børn.

»De sidste tre år har det handlet om at skabe den familie, vi har drømt om, og nu med baby Harper så føles det, som om at vi er dem, vi skal være, og jeg glæder mig til livet som en familie på fem – med alt det kaos og kærlighed, det bringer med sig,«  siger Alice Brunsø og forklarer, at parret ikke umiddelbart har planer om flere børn.

Det har dog været helt bevidst, at parret har fået tre børn med så kort tids mellemrum, da de så om kort tid vil kunne være aktive alle sammen på for eksempel en ferie.

Da parret fik deres anden søn, Hamilton i 2014, fortalte Christian Stadil til BT, at det var et radikalt skift i hans liv at få barn nummer to, da hans rolle som far blev mere aktiv. Alice Brunsø medgiver da, at det giver lidt mere at se til:

»Der er jo lidt planlægning i det i forhold til første gang, hvor man bare sad og kiggede sin baby i øjnene hele tiden. Men jeg synes, at det er dejligt, og det føles rigtigt, at vi er fem nu,« siger hun.

Det er dog ikke kun parrets nyfødte datter, der giver mere travlhed i parrets hjem.

Også parrets nystartede virksomhed Mät – som laver økologiske proteinrige produkter som for eksempel snack-barer - giver travlhed. Alice Brunsø, der har en kandidatgrad i ledelse, har der ind til videre fungeret som direktør for virksomheden, men parret har nu planer om at finde en anden direktør, så hun kan nyde barselslivet og have mere tid til børnene.

Ifølge Christian Stadil går det rigtig godt med den nye virksomhed.

»Det går super godt, og Alice har knoklet indtil dagen før fødslen. Ikke at det kan anbefales for alle, men jeg er alligevel svært stolt af hende – at hun har formået at kombinere det at starte virksomhed op med det at blive mor for tredje gang på tre år,« skriver han til BT i en sms og tilføjer:

»Jeg når hende ikke til sokkeholderne«.

Foruden at hjælpe Alice Brunsø med ’Mät’, har Christian Stadil dog også rigeligt at se til, da han ejer selskabet Thornico, som blandt andet ejer tøjmærket Hummel. Ifølge Berlingske Business seneste opgørelse over Danmarks rigeste har han en formue, der er anslået til 2,7 milliarder kroner og er dermed nummer 37 på listen.

Christian Stadil og Alice Brunsø blev kærester i 2012. Året efter fødte hun parrets første søn, og samme år blev parret også forlovet. De er dog endnu ikke blevet gift.