Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Komikeren Casper Christensen har købt filmrettighederne og arbejder nu på et manuskript om ugebladet SE og HØR.

Casper Christensen har købt filmrettighederne til bogen 'I sandhedens tjeneste', der er skrevet Peer Kaae. Forfatteren er journalist og var tidligere ansat på det famøse ugeblad - bladet de fleste kendisser elsker at hade. Han forventer at have manuskriptet klar om blot tre uger.

Casper Christensen siger til B.T.:

'Filmen handler om en ung mand, der bliver headhuntet til at sidde direkte i ledelsen på bladet, der både er et festligt sted og et galehus. Der sidder han fast i det søde liv, indtil det går op for ham, at han er gået på kompromis med sin egen moral og etik'.

Casper Christensen har personligt haft en hel del opgør med Se og Hør specielt da bladet i sin tid afslørede hans forhold til sin nuværende kæreste, skuespilleren Iben Hjejle.

Casper skriver på manuskriptet sammen med en kollega, men rollelisten er endnu ikke besat. Ifølge rygterne har han dog allerede snakket med flere mandlige skuespillere.
Ifølge seoghoer.dk skulle rollelisten blandt andre bestå af Nikolai Lie Kaas og Robert Hansen.

Udover film-projektet om sin gamle 'fjende' har Casper Christensen også kastet sig over b.la. en svensk sit-com, en spillefilm og en dansk tv-serie.

Læs mere om Casper Christensen filmprojekt og om hvad, der har motiveret komikeren til netop at kaste sig over Se og Hør i torsdagens udgave af B.T.

Andre læser også