Der er efterhånden bred konsensus omkring, at seksualforbryderen Jeffrey Epstein ikke var godt bekendtskab.

Derfor stejler modellen Chrissy Teigen også nu, hvor hun og ægtemanden John Legend – igen – er blevet sat i forbindelse med den afdøde rigmand.

Fordi det hele foregår på det sociale medie Twitter, har rygterne spredt sig med en steppevind, og modellens forsøg på at stoppe dem har været mere eller mindre nytteløse.

Blandt andet beretter nogle Twitter-brugere, at den i dag 34-årige kvinde skulle have været om bord på flyet, da hun var 12 år – og at hun i så fald havde et ansvar for at fortælle om omstændighederne.

Det skulle angiveligt været dokumenteret i en såkaldt flight log, som flere dog mener er falsk.

'Lad os sige, at jeg for sjov leger med på din løgn. Forstår du så, at hvis jeg var om bord på flyet den dag, ville jeg være et offer,' skriver Chrissy Teigen på Twitter for at imødekomme rygterne.

Den besked har en Twitter-bruger dog straks set muligheden for at fejltolke:

'Yes, endelig indrømmede du, at du var om bord på flyet. Nu smider du bare offerkortet helt belejligt,' skriver pågældende, hvortil Chrissy Tiegen straks svarer:

'Det er ærligt talt et mirakel, at jeg endnu ikke er sprunget i luften.'

Det er ikke første gang, rygterne om Chrissy Teigens relation til den nu afdøde Jeffrey Epstein florerer på det sociale medie.

I oktober sidste år så modellen sig nødsaget til at slå ned på selv samme rygter.

'Ved du, hvad der ikke er fedt? At jeg flere gange dagligt på de sociale medier kan læse, at John (Legend, red.) og jeg er pædofile, og samtidig se på photoshoppede/misvisende billeder af os på 'Epstein-ø', og jeg er bare nødt til at finde mig i det, fordi 'folk er skøre for tiden',' skrev hun dengang.

Rygterne er i denne omgang begyndt at blusse op i forlængelse af, at Jeffrey Epsteins mangeårige partner Ghislaine Maxwell er blevet anholdt efter at have været eftersøgt længe.

Den britiske jetsetter skal i næste uge fremstilles ved retten, hvor hun er mistænkt for at have lokket mindreårige piger, således at den afdøde finansmand Jeffrey Epstein kunne misbruge dem.