Rihannas voldelige ekskæreste, rapperen Chris Brown, har fået lagt 1.000 timers ekstra samfundstjeneste oven i de 1440 timer, han oprindeligt fik for at have banket sangerinden gul og blå, skriver tmz.com.

Det var lige før Grammy-festen i 2009, at Brown overfaldt Rihanna. Han erklærede sig skyldig i voldeligt overfald og blev siden idømt fem års betinget fængsel, samfundstjeneste og adskillige timers undervisning i at styre sit temperament.

Baggrunden for de 1.000 ekstra timers samfundstjeneste er beskyldninger om, at han har rodet sig ud i en række nye forhold under sin prøveperiode. Blandt andet skulle han have afleveret falske samfundstjeneste-rapporter - f.eks. har han opgivet, at han udførte samfundstjeneste i Virginia, mens han i virkeligheden var på vej i en privat jet til Cancun i Mexico.

Og i maj skulle han angiveligt have påkørt en bil bagfra og være stukket af efter at have opgivet falsk navn til føreren. Anklagemyndigheden hævder desuden, at Brown heller ikke havde et gyldigt kørekort på sig ved påkørslen. Selv benægter rapperen at have gjort noget forkert, men beskylder den anden billist for at være ude efter penge.

Det fik anklagemyndigheden til at kræve, at prøvetiden skulle forvandles til fængselsstraf. Og i sidste måned tilbagekaldte dommeren så Chris Browns prøveperiode. Men nu har dommeren besluttet, at han kan fortsætte prøvetiden på den betingelse, at han udfører yderligere 1.000 timers samfundstjeneste.

I modsætning til sidste gang, da dommeren sagde, at Chris Brown kunne fuldføre sit 'arbejde' i hjemstaten Virginia, skal Chris Browns samfundstjeneste nu overvåges af embedsmænd fra LA County. Rapperen kan blandt andet vælge mellem at rydde op langs motorveje, på strande eller at fjerne graffiti, skriver tmz.com. Hans prøvetid varer til slutningen af august 2014.