Mandag aften vendte hun tilbage til Fristet-villaen i Tyrkiet med et, ja undskyld udtrykket, ordentligt knald. Se videoerne her på siden - vi advarer mod billeder, der kan være stødende.

Den 24-årige tidligere skøjte-darling, Irina Babenko, vendte mandag aften tilbage til reality-programmet 'Fristet - hvor langt vil du gå?' på TV3 efter at have været ude i fire uger.

Og gensynet med kæresten Kasper var hedt. Det afslører billederne fra natten med al tydelighed. Nu er de blevet blæst ud på tv - og den kvindelige hovedperson krummer tæer:

- Jeg var i chok, da jeg så det. Jeg troede ikke, at de ville bruge det, når nu det foregik over lagenet, siger Irina Babenko om billederne, der kan ses i videoen øverst i denne artikel.
 
- Det er grænseoverskridende som pige at se det. Og det kommer ikke til at ske igen. Det er jo nok ikke så smart, når mange unge piger ser op til mig. Det er jo ren porno, siger hun.

Fortryde vil hun ikke, men hun fortæller, at det er hendes 'egen skyld' og, at hun nu har 'lært sin lektie'. Det lærte hun efter flere sex-scener, der er blevet sendt i fjernsynet.

Her på BT TV har vi flere gange vist billeder af Fristet-parret, der beskriver sig selv som 'kaniner'. Nu smider vi seks påstande i hovedet på den kvindelige hovedperson, efter den mandlige ditto tidligere har fortalt om de seksuelle udskejelser på tv:

Kasper giver dig det bedste sex, du nogensinde har fået af de mere end 30 mænd, du har været i seng med.

- Hehehe, Kasper er den, som jeg har fået den bedste sex af, JA. Det er også derfor, at vi gør det så meget. Men jeg har ikke været sammen med 30. Jeg tror, at det maks er 15.

Du synes i virkeligheden, at det er helt vildt grænseoverskridende at tale med en fremmed mand - altså mig - der har set dig have sex et utal af gange. Og som i øvrigt også har talt med din kæreste om, hvordan det er at have sex med dig.

- Det er det egentlig ikke. Alle folk snakker om det og er nysgerrige. Det hører med, når man gør sådan noget. Men det her afsnit er lidt for vildt. Nu har jeg lært min lektie.
 
Du er i virkeligheden hunderæd for at blive stemplet som hende den billige ukrainer (Irina er født i Ukraine, red.) fra tv.

- Jeg mener selv, at jeg har meget andet at byde på, og det mener jeg også, at man ser i programmet. Men der vil altid være mennesker, der har lyst til at opfatte mig eller forsøge at gøre mig til 'en billig ukrainer'. Sådan er det. Det kan jeg ikke gøre noget ved. Men bange for det er jeg ikke.

Du har googlet dig selv for af finde sex-videoer med dig selv, men også for at finde ud af, hvordan seerne reagerer på det.
 
- Jeg har set scenerne sammen med Kasper, men jeg er holdt op med at se kommentarer andre steder end på min egen Facebook-profil. Tonen er så grim andre steder. Nogle folk vil bare gerne svine en til.

Du har allerede mærket negative konsekvenser i dit privatliv og/eller i dit arbejdsliv, fordi du har haft sex på tv.
 
- Der har ikke rigtig været noget endnu andet end kommentarerne på nettet. Jeg håber da ikke, at det betyder noget, når jeg skal søge job. Folk glemmer jo hurtigt reality-mennesker og om tre år, er der måske mange som ikke ved, at jeg har været med. Vores samfund er vant til reality, og jeg må tage ansvar for, hvad jeg har gjort. Det skal nok gå.

Du er blevet helt vildt tændt af at se dig selv, så nu har du købt et video-kamera.
 
- Hahaha, altså jeg synes selv, at det ser meget godt ud. Jeg er meget godt tilfreds med min krop. Og det viser bare, at Kasper og jeg har et sundt sexliv. Lige nu nyder vi, at der ikke er kameraer herhjemme, men vi kunne godt finde på at filme det. Vi kan finde på alt, slutter Irina Babenko. 

Fristet - hvor langt vil du gå? sendes mandag til torsdag kl. 22.00 på TV3.

Se den nye video øverst i denne artikel. Herunder har vi samlet de tidligere seancer med Irina og Kasper. Billederne kan være stødende.