Forholdet er endegyldigt gået i stykker mellem realitydeltageren og kæresten.

I et stykke tid har der været knas i forholdet mellem 39-årige Kourtney Kardashian og 25-årige Younes Bendjima. I sidste måned skrev Kardashian-søsterens unge kæreste en sur besked til realitydeltageren på Instagram, og i den forbindelse kunne TMZ afsløre, at parret kortvarigt var gået fra hinanden i marts.

Dengang løste parret problemerne og fandt sammen igen. Kærligheden varede dog ikke ved, og nu er parret igen gået hvert til sit. Det skriver flere amerikanske medier – heriblandt TMZ og PEOPLE.

Ifølge de to medier var det Kourtney, der endegyldigt satte en stopper for forholdet, efter hun blev træt af de mange skænderier, som parret i lang tid har haft, og en kilde fortæller til PEOPLE, at det langt fra endte pænt mellem dem.

LÆS OGSÅ: CHOK: Politiet pudset på Kardashian-søster

CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen

Skændtes om bikinibilleder

TMZ skriver, at det ikke var Younes Bendjimas sure kommentar på Kardashian-søsterens Instagram-billede, der fik Kourtney til at droppe ham. PEOPLE skriver dog, at det netop var ting som hendes bikinibilleder, der skabte problemer i forholdet.

– Han kunne aldrig lide, når hun lagde sexede billeder af hende selv på de sociale medier. Han vil ikke have, at hans kæreste skal gøre det, siger en kilde til mediet og fortsætter:

– Han forstår, at det er hendes job, men han ville gerne have nogle mere tildækkede billeder. Han har altid haft et problem med det. Det er dette, de har skændtes om, og det er det, der har fået dem til at gå fra hinanden tidligere.

LÆS OGSÅ: Bekymret Kim Kardashian tvang Kanye på hospitalet

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitystjerne fundet død

Ny flirt – eller?

Allerede i mandags blev Younes Bendjima spottet med en ny kvinde, som han i den grad så ud til at hygge sig med. Ifølge TMZ er der tale om Jordan Ozuna, der tidligere har været kærester med blandt andet Tyga og Justin Bieber. Han tog dog til Instagram for at forsvare sig selv, og han slog fast, at de bare var venner.

– De vil virkelig gerne have, at jeg skal være syndebukken. Fuck jeres Hollywood-lort. Man kan ikke engang have det sjovt med sine venner længere, skrev Younes Bendjima ifølge PEOPLE på sin Instagram Story.

Ifølge TMZ var det dog ikke noget, der faldt i god jord hos hverken Kim Kardashian eller Khloé, der begge via de sociale medier antydede, at Younes Bendjima løj. Om han allerede har fået en ny kæreste, og om hun i virkeligheden er årsagen til bruddet, må indtil videre stå hen i det uvisse. Sikkert er det dog, at Kourtney Kardashian igen er single.

LÆS OGSÅ: Følgerne raser mod Kardashian-søster: Du er respektløs!

LÆS OGSÅ: Tre måneder efter fødslen: Khloé Kardashian afslører VILDT vægttab

 

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.