Foto: Claus Bech

Suzanne Moll var med til at skubbe Radio24syv ud over startrampen og har i over et år været chefredaktør for nyhedsafdelingen. Nu skifter hun job til international rådgiver

I godt et år har Suzanne Moll ageret chefredaktør på Radio24syv, men hun har nu valgt at sige farvel til den post til fordel for et job på den internationale scene fra 1. januar 2013. Moll forlod det internationale arbejde midt på året 2011 for at være med til at starte den nye radiokanal som stationens chefredaktør med ansvar for Nyheds- og aktualitetsafdelingen.

- Radio24syv har været en stor del af mit liv i over et år nu, og det har være fantastisk. For mig er etablering af nye projekter, store eller små, den vigtigste personlige drivkraft, og det vil jeg gerne arbejde videre med både i udlandet og herhjemme, siger Suzanne Moll i en pressemeddelelse.

Sammen med Mikael Bertelsen, Mads Brügger og Jørgen Ramskov, som overtager det direkte ledelsesansvar for nyhedsafdelingen, mens der skal ansættes en ny administrationsleder til stationens administrative opgaver, har Suzanne Moll stablet »Danmarks Nye Taleradio« på benene. Et projekt, som hun er stolt af.

- Jeg synes, vi er nået rigtig langt på radioen. I nyhedsafdelingen producerer vi både solonyheder og syv timers god aktualitetsradio om dagen. Det er jeg meget stolt af. Senest har vi under det amerikanske præsidentvalg vist, at vi kan tilbyde et fint alternativ til andre nyhedstilbud, siger den afgående chefredaktør.

BrødreneBallade

Radio 24syv fyrer Mads Brügger regeringsdannelse2011

Fra bestyrelsen er der ros til Moll.

- Suzanne Moll har ydet en kæmpe indsats for at få startet Radio24syv op fra bunden. Resultatet er en nyhedsdækning med store ambitioner og internationalt udsyn. Det er også lykkedes hende at samle et stærkt hold af pionerer på nyhedsområdet, som fortjener stor anerkendelse for det, de hidtil har udrettet, siger bestyrelsesformand for Radio24syv, Lisbeth Knudsen, og fortsætter:

- Der er nogle barske leverancekrav til en nyhedsafdeling og også en benhård konkurrence. Suzanne Moll har givet Radio24syvs nyhedsafdeling en stærk identitet og en gejst og lyst til at give konkurrenterne baghjul.

Suzanne Moll får fra 1. januar jobtitlen »international medierådgiver« for blandt andet IMS (International Media Support) og WAN (World Association of Newspaper).

Molls afsked kommer præcis en uge efter, at Mads Brügger blev fyret fra radiostationen på grund af »samarbejdsvanskeligheder,« som Brügger selv betegnede det som.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.