Den 44-årige skuespillerinde Charlize Theron er rimelig utilfreds med sin skuespillerkollega Steven Seagal, som hun nu anklager for at have en dårlig opførsel over for kvinder.

Det afslørede den 44-årige Oscar-vinder i et interview med radioværten Howard Stern i mandags. Det skriver Daily Mail.

»Jeg har intet problem med at tale dårligt om ham, for han er ikke særligt sød ved kvinder, så fuck dig,« sagde Charlize Theron i interviewet.

Måske det ikke er helt uden grund, at Charlize Theron anklager Steven Seagal for et dårligt kvindesyn – han har nemlig flere sexanklager bag sig, som vi opruller herunder:

Steven Seagal.
Steven Seagal. Foto: Ammar Abd Rabbo
Vis mere

I 2008 blev han anklaget for at have begået sexovergreb på en unavngiven kvinde i 2002.

Han blev dog aldrig dømt, da sagen blev lagt ned – det skyldes, at Los Angeles County District Attorney's Office vurderede, at forældelsesfristen var overskredet.

Men i 2017 var den altså gal igen. Denne gang var det skuespillerinden Portia de Rossi, som fortalte i et opslag på Twitter, at Steven Seagal hade lynet sine bukser ned foran hende, da hun var til audition på en af Steven Seagals film.

Tidligere har skuespillerinden Jenny McCarthy også meldt sig i koret af kvinder, som beskylder Steven Seagal for at opføre sig upassende over for kvinder.

Skuespillerinden Portia de Rossi.
Skuespillerinden Portia de Rossi. Foto: LISA O'CONNOR
Vis mere

Episoden skete, da hun var til audition på filmen 'Under Siege 2' i 1995.

Her skulle han angiveligt have bedt Jenny McCarthy om at tage sin kjole af, fordi manuskriptet indeholdt en del nøgenhed, og han ville altså se, hvordan hun så ud uden tøj på.

Jenny McCarthy fortalte dog først offentligheden om episoden på radiostationen 'SirusXM' mange år efter – i 2017.

Produktionsselskabet Warner Bros, som stod bag filmen, nægtede dog efterfølgende, at Jenny McCarthy overhovedet havde været til audition på filmen.

Steven Seagal er altså ikke blevet dømt for sexovergreb, da politiet i Los Angeles har vurderet, at sagerne er forældet.