Charlie Sheen fortæller i Tv-showet ’The Dr. Oz Show’, at han er stoppet med at tage sin medicin, og at hans HIV-sygdom nu kan spores i blodet.Billedet er ikke fra det før omtalte Tv-show.
Charlie Sheen fortæller i Tv-showet ’The Dr. Oz Show’, at han er stoppet med at tage sin medicin, og at hans HIV-sygdom nu kan spores i blodet.Billedet er ikke fra det før omtalte Tv-show. Foto: HANDOUT

Charlie Sheens HIV-sygdom kan for første gang længe spores i hans blod, efter den 50-årige skuespiller afbrød sin medicinske behandling. I stedet fløj han til Mexico, hvor en doktor var så overbevist om, at hans alternative behandling virkede, at han eftersigende sprøjtede noget af Charlie Sheens blod ind i sig selv.

»Jeg indsprøjtede noget af hans blod ind i mig selv og sagde ’Charlie, hvis jeg ikke ved, hvad jeg gør, så er vi begge i problemer’,”« fortæller den mexicanske doktor Sam Chachoua ifølge Mirror i et TV-show, som Charlie Sheen gæstede.

sc

Tv-showet ved navn ’The Dr. Oz Show’ var filmet på forhånd, men blev bragt tidligere på ugen. Her afslørede Charlie Sheen, at han havde droppet sin medicinske behandling for at afprøve Sam Chachouas alternative HIV vaccine.  Det skriver Mirror onsdag d. 13. januar.

»Jeg har ikke taget min medicin i omtrent en uge nu. Selvfølgelig risikerer jeg mit liv, men jeg blev født død, så den del af det bekymrer mig slet ikke,« siger Charlie Sheen i Tv-showet og understreger, at han ikke anbefaler andre, der er smittet med HIV, at følge i hans fodspor.

Læs også: Bordel-ejer om Charlie Sheen: Han betalte ekstra for kondom-fri sex

»Jeg ser det ikke som en russisk roulette. Jeg ser det ikke som noget, der fuldstædig afskriver det arbejde, som der allerede er gjort. Men jeg vil ikke anbefale nogen at gøre det samme. Jeg bruger mig selv som en slags forsøgskanin,« siger Charlie Sheen.

Men den alternative behandling viste sig at give tilbageskridt i hans behandling af HIV sygdommen, og det var noget, som fik tvivlen til at spire i Charlie Sheen.

Læs også: Her er årets største Hollywood-skandaler: Stjerneskuespillerinde raser over sexisme og Sheens afslørede hemmelighed

»Jeg er en smule ved siden af mig selv lige nu, for lige inden jeg tog herhen, fik jeg nogle resultater, der var meget skuffende. HIV’en har ikke kunne spores i mit blod længe, men nu er tallene forhøjet,« fortæller Charlie Sheen ifølge Mirror i Tv-showet.

Tv-showet var som tidligere nævnt optaget på forhånd, og Charlie Sheens behandling har ændret sig, siden det blev bragt. Mirror skriver, at en repræsentant for Charlie Sheen fortæller, at Charlie Sheen nu er begyndt at tage sin medicin igen, efter han modtog de nedslående resultater.

»Han afprøvede en kur fra en doktor i Mexico, men så snart at hans tal blev forværret, begyndte han at tage sin medicin igen,« siger repræsentanten.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.