Hvis du forventer at kunne give din mening om de kendte til kende, uden at de reagerer, så er du nok nødt til at tro om igen.

I hvert fald hvis kendisserne er Channing Tatum og hans kæreste Jessie J.

For da kommentarerne begyndte at strømme ind på et nyt opslag fra Channing Tatum på det sociale medie Instagram, fik en enkelt brugerkommentar tiltrukket sig skuespillerens opmærksomhed.

Opslaget viser et billede af den 39-årige skuespiller, der modtager et kys fra sangerinden Jessie J.

Channing Taum og Jessie J har fundet sammen igen, efter at parret gik fra hinanden tilbage i december 2019.
Channing Taum og Jessie J har fundet sammen igen, efter at parret gik fra hinanden tilbage i december 2019. Foto: FREDERIC J. BROWN
Vis mere

Billedet bekræfter de rygter, der begyndte at svirre om parret i denne uge

Rygterne gik på, at kendisparret har fundet sammen igen, efter at de havde brudt med hinanden tilbage i december.

På trods af den ellers lykkelige nyhed fandt en bruger på det sociale medie  anledning til at lufte sin kritik.

'Jenna ser bedre ud sammen med dig,' skriver brugeren alexisak184, og hentyder til Channing Tatums ekskone, Jenna Dewan, som han blev skilt fra, få måneder inden han fandt sammen med Jessie J for første gang i 2018.

Channing Tatum og ekskonen Jenna Dewan. Parret blev i 2018 skilt efter ni års ægteskab sammen.
Channing Tatum og ekskonen Jenna Dewan. Parret blev i 2018 skilt efter ni års ægteskab sammen. Foto: MARIO ANZUONI
Vis mere

Kommentaren faldt dog ikke i god jord hos skuespilleren, der hurtigt svarede tilbage.

'Jeg svarer normalt ikke på denne slags beskeder. Men du lader til at være den mest forfærdelige, hadefulde og tankeløse person af alle. Hvorfor tænker du seriøst ikke over, hvad du laver? Det er sårende, og jeg bryder mig ikke om det,' indleder Channing Tatum sin respons.

Den umiddelbart hårde tone får et nøk opad i takt med, at man læser længere ned kommentaren, hvor skuespilleren tager Jessie J i forsvar.

'Hvis du ikke er i stand til ikke at være en forfærdelig, hadfyldt person på min side og ikke kan støtte den grænseløst urørlige skønhed som Jess er, så vær venlig at skride med dig. Ingen vil have dig her. Især ikke mig,' skriver Channing Tatum.

Det er dog ikke udelukkende hårde ord, der kommer fra 'Magic Mike'-skuespilleren. Resten af kommentaren bruger han på at hylde sin 31-årige kæreste, 'Price Tag'-sangerinden Jessie J.

39-årige Tatum fortæller blandt andet, at der ikke findes nogen 'mere betagende og smuk at kigge på', hvilket ifølge skuespilleren også inkluderer ekskonen Jenna Dewan.

I et opfølgende opslag er Channing Tatum dog ude at understrege, at 'ingen og jeg mener, ingen, er smukkere eller bedre end nogen anden. Skønhed er ikke målbart. Det afhænger af øjet, der ser,' skriver han.

Jessie J har efterfølgende også kommenteret med et simpelt 'min skat. Frem med hornene,' efterfulgt af en smiley med hjerter i øjnene og en djævleemoji.