Øverst i videoen kan du se Celine Dion ankomme til kirken sammen med parrets tre sønner, 14-årige René-Charles og de fem-årige tvillinger Eddy og Nelson.

Med et sidste kys på kisten sagde Celine Dion fredag farvel til sin ægtemand gennem mere end tyve år - René Angélil.

Efter en lang og hård kamp mod kræften sov den canadiske sangerindes mand - René Angélil - ind om morgenen i parrets hjem den 14. januar. 73 år gammel.

Med deres små tvillingedrenge i hænderne gik Celine Dion fredag ind i kirken Notre Dame Basilica i Montreal sammen med parrets ældste søn, 14-årige René-Charles, mens flere hundrede fans havde forsamlet sig udenfor kirken for at ønske René Angélil en god sidste rejse.

Artiklen fortsætter under billedet.

Celine Dion gav kisten et sidste kys ude foran kirken.

PEOPLE-DION/

Under ceremonien gik René-Charles op til talerstolen for at sige et sige farvel til sin far. Mens hans mor kiggede på, lovede René-Charles sin far, at han ville videregive den viden, han havde fået fra ham, til sine to yngre brødre.

»Femten år er ikke længe for en søn at lære sin far at kende. Du havde et travlt liv, men vi kommunikerede gennem golf, hockey, poker og røget kød - og en masse andet vidunderligt mad, og vi blev tættere og tættere som tiden gik,« sagde René-Charles ifølge Mirror i sin tale.

»Du har efterladt mig med nok gode minder om dig, til at jeg kan dele dem med mine yngre brødre. Efterhånden som de bliver ældre uden dig omkring dem, skal jeg nok sørge for at videregive det, jeg har lært fra dig,« tilføjede han.

Artiklen fortsætter under billedet.

Arkivfoto af Celine Dion og René Angélil.

Celine dion

'Svær at følge efter'

Det bliver dog ikke lige nemt, understregede René-Charles.

»Du er svær at følge efter, men med din hjælp, skal alt nok blive godt, far. Jeg lover dig nu, at vi alle vil leve op til dine standarder,« sluttede han sin tale.

Sidste år kom det frem, at René Angélils halskræft igen var dukket frem, efter han to gange tidligere var blevet opereret for det. Tredje gang viste sig at være terminal. Der var ikke længere noget at stille op.

Artiklen fortsætter under billedet.

Sammen med deres tre børn sagde Celine Dion et sidste farvel.

celine tårer

René Angélil arbejdede som manager og mentor for 47-årige Celine Dion, som han mødte første gang i 1980, efter Celine Dions bror havde sendt et demo-bånd til René Angélil.

Dengang var hun blot 12 år, han var 38. Syv år senere fandt de sammen som par, og i 1994 blev de viet i selv samme kirke, som René Angélil fredag blev begravet fra.

Udover at have mistet sin mand til kræften, mistede Celine Dion to dage senere også sin storebror, 59-årige Daniel Dion, til sygdommen. Han bliver begravet senere denne uge.

SMS

Hitter på Facebook