Den canadiske sangerinde Céline Dion med sin nære familie siger farvel til ægtemand, bror og far, René Angélil. Alle var tydeligt rørte, og det var klart, at Céline Dion kæmpede med at holde tårene tilbage.Til venstre i billedet ses parrets ældste søn, René-Charles, i midten hustruen Céline og til højre Renés bror, André.
Den canadiske sangerinde Céline Dion med sin nære familie siger farvel til ægtemand, bror og far, René Angélil. Alle var tydeligt rørte, og det var klart, at Céline Dion kæmpede med at holde tårene tilbage.Til venstre i billedet ses parrets ældste søn, René-Charles, i midten hustruen Céline og til højre Renés bror, André. Foto: Olivier Samson Arcand

Det var en smuk og følelsesladet ceremoni, som blev gennemført i går, da Céline Dions mand, René Angélil, blev begravet. Den canadiske sangerinde, der tydeligvis var i dyb sorg, brød flere gange sammen i gråd.

Med til at støtte hende havde hun sin mor Thérèse Dion, sin mands bror, André Angélil, broderens sønner og datter samt Céline Dion og ægtemandens ældste søn, 14-årige René-Charles.

Artiklen fortsætter under billederne.

Den canadiske sangerinde Céline Dion med sin nære familie siger farvel til ægtemand, bror og far, René Angélil. Alle var tydeligt rørte, og det var klart, at Céline Dion kæmpede med at holde tårene tilbage.

René Angélil, der mistede livet til kampen mod halskræft som 73-årig, lå med foldede hænder i en åben kiste under ceremonien og var iklædt et sort jakkesæt.

Dertil var masser af venner af familien samt hundrevis af fans, der ventede i lange køer ude foran kirken, Notre-Dame Basilica i Montréal, Canada, og tusindvis, som så med direkte via net-streaming.

Efter ceremonien tog Céline Dion sig tid til at mødes med og takke de mange fans, der var mødt op for at støtte hende og vise den sidste respekt over for hendes elskede.

Artiklen fortsætter under billederne.

Den canadiske sangerinde Céline Dion med sin nære familie siger farvel til ægtemand, bror og far, René Angélil. Alle var tydeligt rørte, og det var klart, at alle var ramt af dyb sorg.

Foran kirken Notre-Dame Basilica i storbyen Montréal, i den canadiske provins Quebec, stod hundrevis af fans af René Angélil og Céline Dion og ventede på at kunne komme ind til stjernen og hendes familie for at kondolere.

Ceremoni foregik med en åben kiste, og ligesom de fremmødte var René Angélil velklædt i fint, sort tøj.

René Angélil døde i en alder en 73 som følge af halskræft. Han var selv musiker, og fungerede i mange år som manager for sin kone, Céline Dion.

Artiklen fortsætter under billederne.

Foran kirken Notre-Dame Basilica i storbyen Montréal, i den canadiske provins Quebec, stod hundrevis af fans af René Angélil og Céline Dion og ventede på at kunne komme ind til stjernen og hendes familie for at kondolere.

Parret mødte hinanden første gang i 1980, efter Céline Dions bror, Michel Dondalinger Dion, havde sendt et demo-bånd til René Angélil. Dengang var hun blot 12 år, og han var 38. Syv år senere fandt de sammen som par, og i 1991 blev de viet i selv samme kirke, som René Angélil blev begravet i.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.