Cecilie Schmeichel er kendt som kropspositiv influencer og storsmilende 'Vild med dans'-semifinalist.

Men da hun ventede sit og ægtemanden, Joakim Pilkærs, første barn endte hun i en situation, hvor hun mistede både modet og smilet.

For den 32-årige influencer blev fyret under graviditeten og ramte »et sort hul«, fortæller hun til Hendes Verden.

»Jeg blev trainee i en virksomhed, der producerer udstillinger til supermarkeder, men blev fyret, mens jeg var gravid, og så var jeg ledig i en periode, hvor jeg nok ramte nulpunktet i mit liv og spurgte mig selv: 'Hvad fanden er jeg god til? Hvad er min passion?'« siger Cecilie Schmeichel.

Cecilie Schmeichel med ægtemanden Joakim Pilkær til gallapremiere på spillefilmen 'Bamse' i Nordisk Film Biografer Imperial i København, onsdag den 24. august 2022.
Cecilie Schmeichel med ægtemanden Joakim Pilkær til gallapremiere på spillefilmen 'Bamse' i Nordisk Film Biografer Imperial i København, onsdag den 24. august 2022. Foto: Ida Marie Odgaard
Vis mere

Hun havde ingen uddannelse, intet job og boede i Herlevs ghettoområde og ventede sønnen Noah, der i dag er otte år.

Men siden begyndte Cecilie Schmeichel en bachelor i leisure management, som hun snart er færdig med, hun fandt vejen som influencer, og hun flyttede til familiens nuværende hjem i Herlev.

I dag er hun gift på ottende år med sin jævnaldrende ægtemand, værkføreren Joakim Pilkær, som hun har den otteårige søn Noah og den femårige datter Sofie med.

Parret mødte hinanden, da de begge gik på Oure Efterskole for 15 år siden, og de har dannet par siden 2011.