Vejrvært Cecilie Hother.
Vejrvært Cecilie Hother. Foto: NIels Ahlmann Olesen
Vejrhønen roterer hurtigt på 'Vild med dans'-vinderen Cecilie Hothers CV.

Bare otte måneder efter sit skifte fra TV 2 til DR, vender den kendte vejrdarling hjem til den kommercielle tv-kanal.

34-årige Cecilie Hother skal være ankerkvinde på TV 2s nye fritidskanal TV 2 Fri. Hun skal være vært på programmet 'Frihuset'.

Alt efter temperament kan man kalde 'Frihuset' en konkurrent eller supplement til hovedkanalens eksisterende programmer 'Go' morgen Danmark' og 'Go' aften Danmark'.

'Frihuset' er to timers direkte tv til danskerne. Det handler om det nære – om hus og have, om dyr og natur, om vejr. Om fritiden.

- Jeg elsker nye udfordringer, og med denne er jeg så heldig, at det kombinerer mine faglige kompetencer med min lyst til at prøve noget helt nyt. Der er ikke noget mere motiverende end at være med til at bygge noget op fra bunden. På TV 2 Fri får jeg mulighed for at prøve kræfter med en ny værtsrolle og tage temperaturen på andet og mere end vejret, og det glæder jeg mig rigtig meget til, siger Hother i en pressemeddelelse.

På DR har Hother været tilknyttet DR Vejret siden sit skifte.

Maiken Wexø, der er overboss for TV 2 Fri, glæder sig over at det er lykkedes at lokke Hother hjem til TV 2:

- Vi har længe haft kig på Cecilie til rollen som vært i FRIHUSET, så vi er meget glade for nu at kunne melde vores samarbejde ud. Cecilie er god til at tale med mennesker og har stor interesse for alle de ting, som vi vil beskæftige os med på TV 2 Fri, og så har hun en skøn udstråling og et friskt humør, som er meget smittende, siger Maiken Wexø.

For otte måneder siden sagde Hother til dr.dk:

- Jeg har haft nogle gode år på TV2, men nu føles timingen rigtig til at prøve noget nyt. Det bliver både udfordrende og rigtig spændende for mig at prøve kræfter med en ny arbejdsplads og en ny måde at fortælle historier om vejret på, siger Cecilie Hother.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.