Lørdag den 2. marts ramte tragedien Cecilie Hother og hendes mand, da de mistede deres ufødte søn.

Det er nu 10 dage siden, og tabet er ikke mindre smertefuldt for den 40-årige tv-vært.

'Her i tiden, efter vi har mistet vores søn, har ord mistet sin betydning for mig. Ord virker tomme og hule og giver meget lidt mening,'  skriver hun i den første offentlige besked efter tragedien.

I opslaget følger de barske ord en billedkollage af blomster, som hun og familien har modtaget fra de kondolerende venner, kolleger og familien.

'Tak for al støtten. For de uendelig mange smukke blomster og rørende kort. For kærligheden, som er blevet sendt vores vej. For de mange beskeder og opringninger, der er kommet dag efter dag - også selv om jeg ikke har haft overskuddet til at kunne svare,' skriver Cecilie Hother.

Det kom som et chok for alle, da hun delte beskeden til sine mange følgere, dagen efter hun og hendes familie mistede sønnen.

'Lørdag mistede vi vores elskede lille søn. Han nåede desværre ikke tid sammen med os, men det gør hverken kærligheden eller savnet til ham mindre.'

'Vi vil nu bruge kræfterne på at bearbejde vores ubeskrivelige tab og sorg med vores nærmeste. Kæmpe tak til Rigets dygtige læger og jordemødre!'

Cecilie Hother og manden Thomas Honoré afslørede ellers i januar, at deres datter Ellinor på to et halvt år skulle være storesøster til juli.

'Ellinor skal være storesøster. Vi glæder os!!! Hele familien glæder sig. Og hvor er det dejligt endelig at kunne dele det, der for os er en dejlig nyhed,' skrev hun.