Til marts kommer en lille ny til verden.

Influenceren Cecilie Haugaard og musikeren Christopher har netop annonceret på Instagram, at de skal være forældre.

»Cause we're having a baby (for vi skal have en baby, red.),« synger parret i et opslag på Instagram til melodien af Justin Biebers megahit 'Baby'.

Efter parret har sunget færdig, løfter Christopher op i Cecilie Haugaards trøje, og her kan man da også spotte en lille babybule hos hende.

De kommende forældre afslører tilmed, at de venter en lille pige.

'Håber lidt, at hun får hans stemme. Vi glæder os til marts,' skriver Cecilie Haugaard på Instagram.

Siden opslaget er blevet delt, er det strømmet ind med lykønskninger oven på den glade nyhed.

Parret blev forlovet i september 2018, da Christopher faldt på knæ.

»Jeg kan sige, at jeg overgik mig selv. Der var skruet op for romantikken. Om jeg så planlagde det fra nu af og til næste år, så ville jeg ikke kunne gøre det lige så magisk igen. Det gik op i en højere enhed. Ej, men, jeg overgik mig selv – det gjorde jeg sgu,« sagde han om det dengang.

Efterfølgende fortalte Christopher med glimt i øjet til B.T., at brylluppet blev på hendes præmisser. Han selv havde kun ét krav.

»Jeg vil sige, hun kommer til at få det rimelig meget, som hun gerne vil have det. Hvis hun vil have en grøn dug på bordet, så får hun det. Mit eneste krav er, at det skal være så omfavnende som muligt – alle skal være velkomne,« sagde Christopher til B.T.

I juni sidste år gav de så hinanden deres 'ja' og kunne dermed kalde hinanden for mand og kone. Og nu venter endnu et stort øjeblik for dem begge, hvilket altså sker til marts.