Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

TV 2 ændrer nu praksis, efter at Casper Berthelsen har udtalt kritik af den måde, han blev forberedt på livet under og efter 'Bachelor'.

Den 34-årige tv-deltager fortalte for nylig, at han endte med en depression, efter kameraerne slukkede, fordi han ikke havde fundet kærligheden i programmet, og følte sig som en fiasko i bedste sendetid.

Desuden følte han sig ført bag lyset af produktionen, da de ændrede præmissen halvvejs gennem programmet, og det ikke længere kun var ham og de 18 kvinder, men at der også blev tilføjet endnu en bachelor.

»Jeg synes, der burde være større fokus på realitydeltageres mentale helbred. Det her med at være et kendt ansigt var enormt overvældende, og jeg havde ikke fået en form for forberedelse fra nogen,« har han fortalt i et interview med B.T., hvor han efterspørger større fokus fra TV 2 på deres deltageres mentale helbred.

Torsdag medvirkede Casper Berthelsen i 'Go' aften live', hvor han igen luftede kritikken.

Her tilføjede han desuden, at det ikke ligefrem hjalp, at coronapandemien ramte verden efter optagelserne.

»Det værste var nok egentlig, at i tiden fra jeg kom hjem, til programmet skulle vises, fortalte producenten og TV 2, at de jo godt kendte resultatet – at jeg ikke fandt kærligheden – så de ville jo helst ikke have, jeg gik ud og datede,« siger han.

Produktionen ville selvsagt ikke have, at han afslørede programmets slutning for de eventuelle seere, der måtte møde ham i byen med en ny kæreste, inden programmet var blevet sendt.

Casper Berthelsen fik ikke kun gode oplevelser med fra at medvirke i programmet.
Casper Berthelsen fik ikke kun gode oplevelser med fra at medvirke i programmet. Foto: Asger Ladefoged
Vis mere

»Og jeg er meget enig, men det gjorde jo, at jeg var i en situation, hvor der var corona, jeg måtte ikke se andre mennesker, jeg måtte i øvrigt heller ikke møde nye mennesker, så var jeg bare alene derhjemme. Altid,« siger han.

Efter at have gået rundt med sine tunge tanker i et halvt års tid, rakte han ud til TV 2, som satte ham i forbindelse med en psykolog. Så når Casper Berthelsen går ud og fortæller sin historie, er det i høj grad i håb om, at TV 2 vil være mere opmærksomme på fremtidige deltagere, så de bliver samlet op, inden det går galt.

Og det anerkender TV 2s underholdningsredaktør, Thomas Strøbech, i 'Go' aften live'.

»I bagklogskabens lys skulle vi måske selv have tilbudt det (psykologhjælp, red.). Det er vigtigt for mig og TV 2, at vores medvirkende føler, at de kan være trygge. Så kan vi lære af Caspers sag og lave nye regler i den nye sæson – som vi faktisk har gjort – og blive bedre,« siger han.

Han oplyser, at der i den aktuelle sæson af 'Bachelor' har været en psykolog tilknyttet fra starten.

Andre læser også