Alligevel ærgrer medejeren af Bremen Teatret sig over det legendariske biograflærred blev ødelagt ved Gaffashowet torsdag aften

Det er faldet mange for brystet, at producenterne bag det katastrofale Gaffa Show 2012 valgte at ødelægge biograflærredet, da teknikken drillede under Gaffa Showet.

Det skyldes især, at det var salig Simon Spies, der fik sat lærredet op i den daværende Merkur Biograf, som i dag hedder Bremen Teatret og ejes af blandt andet Casper Christensen, Frank Hvam, Niels Hausgaard og Simon Kvamm.

Men heldigvis for producenterne, så er Casper Christensen ikke oppe i det røde felt over ødelæggelsen.

- Jeg er ikke så nostalgisk. Men det er selvfølgelig skide ærgerligt med det gamle lærred, siger han til bt.dk.

Han fortæller også, at han ikke selv har set det katastrofale show, der blev sendt live på TV2 Zulu. Her kunne seerne følge, hvordan de to værter, Espen Pretzmann og Rune Tolsgaard, i cirka 20 minutter måtte gribe til alle mulige former for improvisation, da lærredet, der fungerede som bagtæppe, ikke kunne rulles op.

Bag lærredet gik en rastløs Medina rundt og ventede på at komme på scenen. Og af bar frustration og panik over minutternes tomgang på live-tv, valgte producenterne at skære lærredet i stykker.

- Det var først her i morges, at jeg læste på bt.dk, om showet. Men jeg ved godt, hvordan det er at stå i et liveshow, hvor teknikken driller. Man står bare og steger. Der må man nogle gange gøre noget, som virker drastisk, siger Casper Christensen til forsvar for de to værter, som er blevet heglet igennem for deres evner ud i improvisationens kunst.

I løbet af dagen vil Casper Christensen finde ud af, hvad Bremen Teatret skal gøre omkring det nu ødelagte lærred.

- Men når man tænker på alt det snavs, som Simon Spies har vist på det lærred, er det nok godt at få det renset, lyder det fra medejeren og komikeren Casper Christensen.