En historie, om at en ny natklub kun for smukke mennesker skulle åbne i København, var lidt for spektakulær til at være sand.

Flere medier, herunder bt.dk, hoppede på historien, der blev sendt ud som pressemeddelelse. Den nye natklub med navnet 'Eye Candy' skulle ifølge 'ejeren' Morten Olsen ligge på den store fregat Victoria i Havnegade i København. Men hverken klub, ejeren eller fregatten findes i virkeligheden.

I stedet var det firmaet Douglas Entertainment, som er komikeren Casper Christensens medieselskab, der havde iscenesat stuntet fra ende til anden.

- Det handlede egentlig bare om at skrive en super-absurd pressemeddelelse og se, hvor mange der ville bide på den uden overhovedet at tjekke deres kilder, tjekke om der var en fregat, der hed Victoria, eller om der var en fyr, der hed Morten Olsen indenfor natklubmiljøet, siger Kristoffer Eriksen fra Douglas Entertainment til Politiken.dk.

Det hele indgår som en del af et satireprojekt, men Kristoffer Eriksen meddeleler, at man endnu ikke ved, om eller hvordan man vil bruge resultatet af det 'desværre' vellykkede stunt.