Karina Jensen, nederst til højre, var kendt som Boop i bandet Cartoons.
Karina Jensen, nederst til højre, var kendt som Boop i bandet Cartoons. Foto: KELD NAVNTOFT

Det tidligere medlem af popbandet Cartoons, Karina Jensen, er ramt af kræft. Veninderne samler ind til behandling i Tyskland.

Karina Jensen (nederst til højre på billedet), der blev kendt som Boop i bandet Cartoons, er ramt af kræft i en sådan grad, af hun i Danmark er blevet erklæret dødssyg.

Der findes dog alternative behandlingsmetoder i Tyskland, som Karina Jensen er blevet indstillet til. Derfor har vennerne startet en indsamling på caremaker.dk, hvor de forsøger at skaffe 300.000 kr. til behandlingen.

»Karina har - som det livsbekræftende menneske hun er - igen taget kampen op mod kræften og har sat alt ind på basisk kost, motion og et sundt sind i håb på selvhelbredelse, men kræftformen er aggressiv, så Karina og hendes familie har brug for din hjælp og tiden er knap,« skriver de i indsamlingen på Caremaker.

Læs også: Se billederne: Disse stærke kvinder overlevede kræft

Karina Jensen fik konstateret brystkræft i 2012, og hun fik som følge deraf fjernet begge sine bryster. Efter tre år viste hun ingen tegn på kræft, men i november 2015 blev hun igen konstateret med diagnosen brystkræft - denne gang i en sådan grad, at lægerne har opgivet hende.

I skrivende stund har veninderne samlet 129.311 kroner. Indsamlingen fortsætter i yderligere 33 dage.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.