Caroline Fleming har sikret sin syv-årige søn, Alexander, fra ægteskabet med Rory Flemming. Det bliver nemlig sønnen, der ad åre skal overtage det store gods, Valdemars Slot. Det skriver Se og Hør.

I oktober kom det frem, at Caroline Flemming havde solgt sit barndomshjem, Valdemar Slot, tilbage sin far, baron Niels Iuel-Brockdorf for 52.267.900 kroner.

For de fleste mennesker er der tale om et svimlende beløb. Og rent faktisk er der da også tale om, at tv-baronessens far har måtte hoste op med dobbelt så mange penge, som datteren selv betalte for otte år siden.

Dengang købte Caroline Fleming 80 procent af slottet af sin far, mens han beholdt de sidste 20 procent. 

LÆS OGSÅ:

LÆS OGSÅ:

I forbindelse med købet har Niels Iuel-Brockdorff stiftet Valdemars Slots Gods A/S, hvor hele familien har sæde. Også tv-baronessens tre børn, Alexander på syv år, hans lillesøster Josephine på fem år og lillebroderen Nicolas på knap et år, som Caroline Fleming har med fodboldspilleren Nicklas Bendtner. Dermed har tv-baronessen sikret især sin ældste søn.

Det bekræfter Caroline Fleming overfor ugebladet.

- Slottet skal overdrages til min søn Alexander og sikres i mange generationer frem, siger hun til Se og Hør.

Salget af slottet til faderen skyldes, at Iuel-Brockdorff familien ønsker, at få det store slot overdraget til dets familieejede aktieselskab, og at slottet skal ledes af professionelle.

Udover medlemmerne af Iuel-Brockdorff familien er Carolines ex-mand, den stenrige engelske Rory Flemming, også medlem af familieselskabets bestyrelse.

Og mon ikke han atter er villig til at hælde nogle flere af sine mange penge i vedligeholdelsen af slottet, så hans søn ad åre overtager et vedligeholdt Valdemar Slot.

Ifølge Se og Hør har Caroline Fleming dermed at hendes ældste børn begge har boliger i Danmark. For tre år siden købte tv-baronessen nemlig en hvid palævilla på Hambros Allé i Hellerup, der er Danmarks dyreste adresse, til datteren.

Dermed mangler Caroline Fleming kun at sikre sit yngste barn en bolig. Men måske er farmand Nicklas mand for det?

Men indtil da nyder Caroline og de tre børn deres dagligdag i hjemmet i London.