Almindelige danskere kan snart få fingre i Caroline Flemings aflagte tøj. Pengene, i hvert fald en del af dem, går til et godt formål

For et par måneder siden nød en anden tv-darling, Christiane Schaumburg-Müller, stor succes med at sælge ud af sit klædeskab i et kælderlokale i København, og nu vil også tv-baronessen forsøge sig.

Caroline Fleming kan for tiden opleves som topstylet Topmodel-dommer på Kanal 4, men hun synes angiveligt, at det er tid til at få tømt ud af sin ekstravagante garderobe. Det vil være muligt at få fingre i tøj, sko og tasker fra mærker som Chanel, Chloe, Christian Louboutin, Lanvin og Marni, men også danske mærker som Malene Birger, Heartmade og og Pureheart.

Som sidst er det også luksus design-outlet Fashionistas, der har lokket det gode navn til. Og arrangørerne lover lækkert designertøj, champagne og tøj til 'superpriser'.

En del af overskuddet fra salget vil Caroline Fleming ifølge arrangørerne donere til velgørenhed. Hvem er uvist, ligesom det heller ikke vides, om Caroline Fleming - som sin forgænger Schaumburg-Müller - selv vil stå bag disken.

Arrangementet finder sted torsdag 4. oktober til lørdag 6. oktober på Gothersgade 101 i København. For at få flere informationer, kan man blive en del af medlemsklubben på fashionistas.dk.