Lyt til artiklen

Tv-baronessen Caroline Fleming og rigmanden Carsten Friis er gået fra hinanden efter to års forhold.

B.T. har i en længere periode kendt til bruddet, men først nu ønsker Caroline Flemmings PR-agent, Elisa Lykke, at bekræfte oplysningerne.

Hun har dog ikke yderligere kommentarer.

Hun ønsker dermed heller ikke at fortælle, hvornår eller hvorfor Caroline Flemming og direktøren bag skomærket Billi Bi ikke længere danner par.

Tidligere på måneden hintede Caroline Fleming dog til Alt for damerne, at hendes nyligt diagnosticerede ADHD har spændt ben for hende i kærlighedslivet.

»Det har det selvfølgelig. Det har haft konsekvenser for kærlighed. For venskaber. For alt,« fortalte hun – dog uden at nævne Carsten Friis.

Caroline Fleming har tidligere fortalt, at hun og Carsten Friis havde været familievenner, side hun var 16 år. Parret mistede dog kontakten, da de begge blev skilt.

I starten af 2019 genoptog de dog kontakten, da de skulle samarbejde om at lave en ny skokollektion for Carsten Friis' firma Billi Bi, og halvandet år senere stod de frem som kærester.

Her udtalte Caroline Fleming, der tidligere har været gift med Rory Fleming og dannet par med Nicklas Bendtner, at hun for første gang oplevede at beundre en mand.

»Jeg føler, at han er mig ligeværdig på alle niveauer og møder mig i øjenhøjde, selv om han er min høje flotte prins, som jeg også kan kigge op på og beundre,« fortalte hun til Alt for damerne.

»Og jeg elsker netop det. At jeg beundrer ham. Det har jeg aldrig prøvet før med en mand.«