Caroline Fleming er blevet single. Det antyder hun selv i et opslag på Instagram:

»Livet og kærlighed går desværre ikke altid, som vi ønsker og drømmer om,« skriver hun efterfulgt af en emojii af et knust hjerte.

Dermed løfter hun sløret for, at alt ikke længere er fryd og forelskelse mellem hende og hendes kæreste gennem halvandet år.

Den tidligere baronesse og den århusianske rigmand, Henrik Lind, blev første gang set offentligt sammen, da de i august 2021 tog på kærlighedsferie sammen. Siden har de dannet par.

Caroline Fleming med Henrik Lind i april er et pænt par, synes Caroline Fleming selv.
Caroline Fleming med Henrik Lind i april er et pænt par, synes Caroline Fleming selv. Foto: Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Vis mere

Men nu er det altså slut, bekræfter Caroline Flemmings agent, Elisa Lykke.

Den 47-årige tidligere baronesse fra Valdemars Slot har dog ikke opgivet kærligheden:

»Med mod og et åbent hjerte, vil der altid være nye eventyr i horisonten,« skriver hun i opslaget, hvor hun også fortæller, at hun netop har været sammen med Manu Sareen, der er formand for ADHD-foreningen.

Både Caroline Fleming selv og hendes søn har adhd, og Caroline Fleming har tidligere fortalt, at diagnosen har givet hende udfordringer i forhold til kærligheden:

»Det har det selvfølgelig. Det har haft konsekvenser for kærlighed. For venskaber. For alt,« har hun sagt til Alt for damerne.

Caroline Fleming arbejder stadig med at ‘lære at forstå’ sin diagnose lidt bedre, skriver hun:

»Livet med adhd er ikke nemt, og jeg forsøger i denne periode at uddanne mig på et dybere plan, med forskellige eksperter.«

På listen over 'Danmarks 100 Rigeste 2022' rangerede Henrik Lind sidste år som nummer 20 på listen. Sidste sommer oprettede han en velgørende fond i sit eget navn og gav en af bestyrelsesposterne til Caroline Fleming.

»I fonden vil vi støtte organisationer og projekter inden for blandt andet uddannelse og mental trivsel, som understøtter socialt sårbare og udsatte mennesker til selv at være forandringspersoner i deres eget liv,« har Caroline Fleming tidligere fortalt til Her&Nu.

Men i december måned kunne Se og Hør afsløre, at den tidligere baronesse var udtrådt af bestyrelsen. Nu er hun også udtrådt af rigmandens liv.