Camilla Henemark med dansepartneren Tobias Karlsson -. Foto: Janerik Henriksson / SCANPIX / Kod 10010
Camilla Henemark med dansepartneren Tobias Karlsson -. Foto: Janerik Henriksson / SCANPIX / Kod 10010 Foto: 10010 JANERIK HENRIKSSON / SCANP

Panikanfald under sæsonpremieren.

Hun havde ellers lige meldt sig til den svenske 'Vild med dans'. Hun håbede, at det ville blive det helt store comeback efter halvandet år med fokus på affæren med kongen. Et comeback, der skulle bane vejen for ny rigdom. Men så brød hun sammen.

Carl Gustavs tidligere elskerinde, Camilla Henemark, fik i weekenden et panikanfald bag scenen i den svenske version af 'Vild med dans' - 'Let's Dance' hedder programmet, der sendes på TV4. Der var sæsonpremiere på programmet, der er lige så populært i Sverige som i Danmark.

NY Camilla Henemark


CAMILLA HENEMARK


La Camilla. som svenskerne har døbt hende, fik et nervesammenbrud i det såkaldte 'green room'. Henemark græd og græd og faldt til sidst omkuld.

– Det har været en forfærdelig uge. Jeg fik et panikanfald, inden jeg skulle danse. Der var så mange følelser, som jeg ikke kunne håndtere, siger Camilla Henemark til aftonbladet.se.

Inde i backstagerummet skete der det værste, der kan ske for en konkurrencedeltager. Hun fortrød. Efter en uge med lungebetændelse fik hun pludselig meget stærke brystsmerter.

- Jeg kunne bare ikke stille op, og spurgte mig selv, hvad jeg dog havde gjort.

Men det lykkedes at dæmpe nerverne, og Camilla Henemark fik taget sig sammen. Gik ind på dansegulvet og valsede sig til et tital. Alligevel er hun utilfreds.

– Det gik meget bedre til generalprøven. Jeg fortjente ikke mine point. Jeg vil ikke belønnes for tårer.

Efter showet skyndte Henemark sig ud i en ventende bil, og flygtede fra pressen. Senere mødte hun de andre deltagere til en efterfest. Det er lykkedes Henemark at få de fleste af de øvrige deltagere på sin side, siger jurymedlemmet Tony Irving til aftonbladet.se.

- Hun har et enormt pres på sine skuldre. Stor respekt for at hun stiller op. Men hun er også nødt til at ændre sit selvbillede, hvis hun skal klare sig. Hun har ingen selvtillid, men spejler sig i stedet hele tiden i os andre, siger han.

Camilla Henemark kom for alvor i søgelyset, da hun stillede op i bogen 'Den modvillige monark' og fortalte om sin affære med Carl Gustaf i 90erne. Dengang var hun medlem af popbandet Army of Lovers.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.